Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

LaBonita Suite projesinde ev fiyatları ne kadardan başlıyor?

Çiğli’de yatay mimarili tek blok üzerinde yükselen LaBonita Suite projesinde, 169 adet ev bulunuyor. Arsa alanının 3 dönümünün yeşil alanlara ayrıldığı proje, Erişen İnşaat tarafından yükseliyor. Büyük yeşil alanlara sahip durumda olan projedeki bir odaya ve bir salona sahip daireler, net 39,1 metrekare büyüklüğü ile net 40.62 metrekare olmak üzre iki seçenekle inşa ediliyor.

İzmir’e konumlandırılan projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri, net 40.62 metrekare büyüklük değerine sahip olacak şekilde kuruluyor.

LaBonita Suite projesindeki sosyal donatılar

Koşu parkurunu da içine alan proje, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, kafeler, restoranlar, basketbol sahası ve tenis kortunu içine alıyor. Resepsiyon ve lobi alanına da yer verilen projede, house keeping, kurumsal kiralama, teknik servis ve temizlik gibi hizmetler de sunuluyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

Merkezî bir konuma sahip LaBonita Suite projesi karayolu bağlantısıyla Foça, Çeşme ve Kuşadası gibi eğlence ve turizmin faaliyetlerinin yoğun olduğu ilçelere kolay ulaşım imkânı sunuyor. İZBAN ve özel bir koleje komşu durumda olan proje, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesine 400 metre, Çiğli Devlet Hastanesine ise 500 metrelik uzaklıkta bulunuyor.

LaBonita Suite projesindeki konut fiyatları

Önümüzdeki yılın son ayında teslimlerine başlanması beklenen projedeki bir odaya ve bir salona sahip evlerin fiyatı, 309 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Söz konusu projedeki bir odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı, 400 bin liraya kadar uzanıyor.

İzmir’de yer alan projedeki iki odalı ve bir salonlu konutların fiyatı, 520 bin liradan başlıyor. Balatçık Mahallesi’nde inşa edilen projedeki iki odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı, 600 bin liraya kadar uzanıyor.

Projenin iletişim bilgileri

LaBonita Suite Adres: Balatçık Mahallesi, 1671. Sokak, Çiğli/İzmir

Telefon: +90 531 780 73 03

Telefon: +90 232 360 06 06

Elektronik Posta: [email protected]

Elektronik Posta:[email protected]