Kategoriler
Proje Haberleri

Ladin Evleri 2 Silivri ilçesinde yükseliyor

Ladin Evleri 2 Silivri konumunda gerçekleşen yeni projeler arasındadır. Tuzcuoğlu Yapı’nın bu konut projesi 3 + 1 odalı daire seçenekleri dolayısıyla dikkat çekmektedir. Her biri ebeveyn banyolu olan dairelerin brüt büyüklüğü 140 metrekare olurken net büyüklükler 120 metrekaredir. 2020 yılının Haziran ayı itibariyle oturumların başladığı bu dairler oldukça güzel bir konumdadır. Bununla birlikte sitenin açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti ve yeşil peyzaj alanları mevcuttur. Fiber internet altyapısı sağlanmış olan dairelerin geniş kilerleri, seramik zemin ürünleri ve yalıtımlı PVC doğramaları dikkat çekmektedir. Tüm yapı malzemelerinin kaliteli olduğu bu konutlarda özellikle zemin malzemeleri çok sağlamdır.

Ladin Evleri 2 Silivri konutları nasıl bir lokasyon üzerindedir?

Tuzcuoğlu Yapı’nın bu konut projesi, yaklaşık 200 bin nüfusa sahip olan Silivri’nin Yeni Mahalle bölgesinde konumludur. Girişinde güvenlik kontrol noktası yer alan site, TEM Bağlantı Yolu’nun karşı tarafında bulunur. Ayrıca proje alanının diğer kısmından Saray Bosna Sokağı geçmektedir. Projenin ilk etabını meydana getiren Ladin Evleri de aynı bölgededir. Ayrıca Mimar Sinan Mahalle Mescidi, 19 Mayıs Atatürk Hatıra Korusu; Silivri İmam Hatip Ortaokulu ve 4 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri Merkezi de ulaşımın kolay olduğu yerlerden bazılarıdır. Silivri satılık daireler arasında, bu konutlar en iyi lokasyondaki seçeneklerdendir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Tuzcuoğlu Yapı, bu daireler için kredi kullanımını geçerli tutmuştur. Fakat takas yöntemi ile alım söz konusu değildir. Ladin Evleri 2 Silivri satılık daire fiyatları  2 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır. Bununla birlikte, proje hakkında birinci elden bilgi almak için 0541 779 97 79 numarası aranmalıdır.

Daha başka konut projeleri ile ilgileniyorsanız lütfen BURAYA tıklayınız…