Kategoriler
Proje Haberleri

Lake House teslimleri başlıyor

Lake House projesi Saryap İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Ordu ilinin Ünye ilçesinde inşa ediliyor. Bu ay içerisinde tamamlanması planlanan proje iki konut bloğundan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan alıcıların ilgisini çekiyor. Projede yer alan konut blokları beşer katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Lake House projesi bünyesinde 28 konut barındıracak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Projede yer alan konutlar Ordu ilinin Ünye ilçesinde bulunan Gölevi Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Deniz manzarasına sahip bir şekilde inşa edilen proje, caddeye olan yakın lokasyonu itibariyle dikkat çekiyor.

Lake House projesinde yer alan dairelerin özellikleri neler?

Projede bulunan 28 konut birbirinden farklı üç plandan meydana geliyor. Projede yer alan daireler 2+1, 3+1 ve 5+1 olarak hayata geçiriliyor. Üç farklı tipte planlanan konutlar aynı şekilde üç farklı daire büyüklüğüne sahip olarak tasarlanmış durumda. Projede yer alan 2+1 tipteki konutlar 95 metrekare büyüklüğe sahip olarak inşa edildi. Bahsi geçen konutlardan 3+1 daire tipindekiler ise 110 metrekare olarak tasarlandı. Son olarak da projede bulunan 5+1 tipteki konutlar 200 metrekare olarak alıcılarına sunulmakta.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Lake House projesinde yer alan 2+1 tipteki konutlar 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında hayata geçirilen 3+1 tipteki konutlar ise 390 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 5+1 konutların fiyatları ise 475 bin TL’den başlıyor.

Site sakinlerine deniz manzaralı konutlarda yaşamanın ayrıcalığını sunan proje, alıcılarına konfor ve huzurlu bir yaşam alanı hazırlıyor. Projede konutlar ısı yalıtımlı olarak inşa ediliyor. Site içerisinde açık otopark da bulunuyor

Projede yer alan konutların alıcılarına 2019 yılının Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 452 333 16 66