Kategoriler
Proje Haberleri

Lakeside Villas Karasu ilçesinde yükseliyor

3 + 1 ve 2 + 1 odalı lüks villa seçeneklerine sahip olan Lakeside Villas Karasu – Aziziye’de yer almaktadır. İlker Arslan İnşaat, bu projenin tasarımında öncelikli olarak konforu göz önüne almıştır. “Lakeside Villas 1” olarak isimlendirilen site içerisinde 12 villa bulunur. Bunlardan 6 tanesi 3 + 1 odalı olurken diğer 6 tanesi 2 + 1 odalıdır. Çalışmaların sürdüğü bu villa projesi, uygun fiyata villa sahibi olma imkanı sunmaktadır. Ayrıca bu konutlar, deprem yönetmeliğine uygun olarak zemin etüdü yapılmış bir arazide yükselmektedir.

Tüm villa seçenekleri ebeveyn banyosuna sahiptir. Duvarların yapı malzemeleri ise ses geçişini önleyebilecek kapasitededir. Bununla birlikte tüm pencereler yalıtımlı ısıcamdır. İlker Arslaner İnşaat şirketinin piyasaya çıkardığı bu daireler genel olarak şu büyüklüklerdedir:

  • 3 + 1 Odalı villalar

Brüt 165 metrekare – Net 145 metrekare

Brüt 160 metrekare – Net 150 metrekare

  • 2 + 1 Odalı daireler

Brüt 150 metrekare – Net 125 metrekare

Brüt 125 metrekare – Net 110 metrekare

Lakeside Villas 1 konutları nerededir?

Bu villa projesinin hayata geçtiği arazi, Sakarya ilinin Karasu ilçesindeki Aziziye Mahallesi’dir. Akçakoca – Karasu Yolu’na bağlanan Gazi Caddesi üzerindeki konutlar sahil bölgesine çok yakındır. Ayrıca Sakarya – Karasu İlçe Devlet Hastanesi sadece 10 – 15 dakikalık bir mesafededir. İlçe merkezine ulaşım da çok kısa sürmektedir. Projenin konumu, Sakarya’daki pek çok lüks dairenin konumuna göre daha avantajlıdır. Çünkü bu noktadan şehrin herhangi bir yerine ulaşmak çok kolaydır. Bununla birlikte bu bölge pek çok parka, markete, camiye, okula vs. diğer sosyal mekanlara sahip olmaktadır. Dolayısıyla konumu güzel ve fiyatı uygun bir villa satın almak isteyen Lakeside Villas projesi ile ilgilenebilir.

Lakeside Villas Karasu satılık daire fiyatları ne kadar?

Lakeside Villas Karasu projesinin sahip olduğu fiyat aralıkları yüksek sayılmamaktadır. Oda sayıları 2 + 1 ya da 3 + 1 olabilen bu villalar yaklaşık olarak 500 bin – 550 bin TL arasında değişen fiyatlara sahiptir. Ayrıca hiçbir villa seçeneği takasa uygun olmazken kredili alım mümkündür. Daha detaylı bilgiler için 0 532 331 81 35 numarasına ulaşabilirsiniz.

Bununla birlikte diğer konut projelerini merak ediyorsanız lütfen BURAYA tıklayın.

Exit mobile version