Kategoriler
Kampanyalar

Lale Kısıklı Konakları sıfır faiz fırsatı ile satışta

Üsküdar konut projesi Rekon İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Lale Kısıklı Konakları projesi İstanbul Anadolu Yakası, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi’nde yer almaktadır. Üsküdar ve Kadıköy’ün arasında yer alan projede satışlar ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Peki projede daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar, proje ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Üsküdar konut projesi 18 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesinde yatay mimaride toplam 17 adet konut bloğu yer almaktadır. 17 adet konut bloğunda ise toplam 166 adet konut yer almaktadır.

Lale Kısıklı Konakları projesinde yer alan daireler bahçe katı ara kat daireler ve teras kat daireler olmak üzere üç farklı şekilde tasarlanmıştır. Bahçe katı daireler 6.5+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. 6.5+1 tip daireler iki farklı tipte tasarlanmıştır. Dairelerin ilki brüt 336.18 metrekare, diğeri ise brüt 342.17 metrekare büyüklüğünde projelendirilmiştir.

Ara kat daire tipleri 3+1 tipinde olup dört farklı tipte tasarlanmıştır. Daire büyüklükleri ise brüt 208.34, 212.56, 224.44 ve 243.11 metrekaredir. Teras kat daireler ise 4.5+2 tipinde olup üç farklı tipte tasarlanmıştır. Bu tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 390.24, 395.54 ve 415.96 metrekaredir. Ankastre beyaz eşya setiyle teslim edilecek olan projedeki dairelerde ayrıca giyinme odası, banyoda ebeveyn süiti bulunmaktadır .

Lale Kısıklı Konakları ne zaman teslim edilecek?

Üsküdar konut projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Bu kapsamda konut projesinin 2023 yılı Mayıs ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Lale Kısıklı Konakları fiyatları ve ödeme planı nasıl?

Konut projesinde yer alan dairelere sahip olamak için 36 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme yapma imkanı bulunmaktadır.  Satışların devam ettiği projede satılık daire fiyatları ise 2 milyon 610 bin TL’den başlamaktadır.

Üsküdar konut projesi içerisinde büyük yeşil alanlar, kamelyalar yer almaktadır. Ayrıca Lale Kısıklı Konakları projesinde 3 bin metrekarelik geniş sosyal alanlara yer verilmektedir. Projede ayrıca kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları yer almaktadır. Bunların yanı sıra ayrıca sauna, Türk hamamı, fitness salonu, mağazalar, basketbol, voleybol sahası yer almaktadır.

Proje hakkında nasıl bilgi edinebilirim?

Konut projesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne yürüme mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca proje Kadıköy’e 13 dakika, Avrasya Tüneli’ne 16 dakika, Beşiktaş’a 12 dakika ve Çamlıca’ya ise 5 dakika mesafede bulunmaktadır. Proje  Burhaniye Mahallesi, Yunus Emre Sokak, No : 18 34676 Üsküdar / İstanbul posta adresinde yer almaktadır.

Lale Kısıklı Konakları tanıtım filmi

Ayrıca konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 0216 341 52 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…