Kategoriler
Proje Haberleri

Lalepark Evleri 3 satışları başladı

Lalepark Evleri 3 projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Laleci İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve 30 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 blok ve 30 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 147 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 136 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel otopark alanı mevcuttur. Ayrıca 1.500 metrekarelik yeşil alan, çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar balkonlar dahil yerden ısıtma sistemine ve tam yoğuşmalı kombilere sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Özel tasarım lake kapılar bulunmaktadır. Çizilmeye dayanıklı 32. sınıf derzli parke uygulanmaktadır. Ayrıca ayrıca birinci sınıf seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Konutlarda ışık havuzu led aydınlatma sistemi bulunmaktadır. Portmanto dolabı ve çamaşır makinesi dolabı mevcuttur. Mutfak içerisinde mutfak dolabı ve çimstone tezgah yer almaktadır. Dairelerde görüntülü diafon sistemi ve fiber internet altyapısı bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa ve merdiven mevcuttur.

Lalepark Evleri 3 konumu hakkında

Proje, Bursa’nın İnegöl İlçesi Yunusemre Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar göl ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitte mark, park ve sağlık ocağı gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan mevcuttur. Üstelik birçok okula yakın konumdadır. Toplu taşıma olarak ise minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Lalepark Evleri 3 fiyatları ne kadardır?

Lalepark Evleri 3 projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 147 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 685.000 TL ile 745.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (554) 615 79 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version