Kategoriler
Proje Haberleri

Landor Gaziemir ödeme planı

İsminden de anlaşılacağı gibi İzmir şehrine bağlı Gaziemir ilçesinde Landor Gaziemir projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Çetmen ByKepi Konfor firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken proje, üç katlı bloklardan meydana geliyor. Konut projesi olarak yaşama kazandırılmakta olan proje bünyesinde barındırdığı huzurlu yaşam alanları sayesinde bulunduğu bölgede alıcıların ilgisini çekiyor.

Landor Gaziemir projesi bünyesinde 182 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen proje A konut segmentine sahip olarak alıcılarına konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde hayata geçiriliyor. Söz konusu projedeki konutların büyüklükleri ise beş farklı plandan meydana geliyor. Landor Gaziemir projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 109 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu konutların fiyatları daire tipinde ve konut büyüklüğüne göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Landor Gaziemir projesinde yer alan 2+1 konutların fiyatları 490 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 660 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projedeki 4+1 konutlar ise 1 milyon 361 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı ve yatırımcılarına sunulmakta.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Projede bulunan konutlara sahip olmak isteyen alıcılar için taksitlendirme seçeneği ile ev sahibi olmak mümkün. Landor Gaziemir projesi kapsamında yüzde 25 peşin ödemenin ardından altıncı ayda yüzde 5, on ikinci ayda yüzde 5 ve on sekizinci ayda da yüzde beş ödeme yapmak kaydı ile kalan yüzde 60’lık konut ücretini 50 ay sıfır faiz ile taksitlendirerek ev sahibi olabilirsiniz. Projede 0.79 faiz oranı ile 120 aya kadar vadelendirme mevcut.

Konutların 2020 yılı içinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0850 216 19 45