Kategoriler
Proje Haberleri

Landor Gaziemir sosyal donatıları

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, Çetmen, By Kepi ve Konfor ortak girişimi ile inşa edilen Landor Gaziemir konut projesi, toplam 18 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi, bahçeli ve teraslı 182 adet konuttan meydana geliyor. Konut projesinde ayrıca 11 de ticari alan bulunuyor. Projede 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte konut tipleri mevcut durumda. Konut projesindeki 2+1 tipteki konutların büyüklükleri 109 metrekare ila 184 metrekare arasında, 3+1 tipteki konutların büyüklükleri 127 metrekare ila 231 metrekare arasında değişirken 4+1 tipteki konutların büyüklükleri ise 215 metrekare olarak belirlendi.

Konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Landor Gaziemir konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki konutların fiyatları 490 bin TL’den, 3+1 tipteki konutların fiyatları 660 bin TL’den, 4+1 tipteki konutların fiyatları ise 1 milyon 361 bin TL’den başlıyor. Konut projesindeki en yüksek fiyat ise 1 milyon 860 bin TL olarak belirlendi.

Konut projesinden inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak daire sahibi olabilmek mümkün.

Landor Gaziemir konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, merkezi uydu sistemi, süs havuzu, masa tenisi ve bilardo gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor.

Merkezi klimanın bulunduğu projede, ebeveyn banyosu ve hobi odası da mevcut. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi konumuyla da dikkat çekiyor. Proje; Uluslararası Adnan Menderes Havalimanı’na 1.5 kilometre, İzban banliyo hattına 800 metre, özel eğitim alanlarına 1.3 kilometre, Esbaş’a 3.4 kilometre, Fuar İzmir’e ise 4.5 kilometre mesafede konumlanıyor.

Landor Gaziemir konut projesi, Fatih Mah. Ege Cad. 4/a 35410 Gaziemir/İzmir adresinde yer alıyor.

Telefon: 0232 290 57 37