Kategoriler
Proje Haberleri

Landor Gaziemir’de sıfır faiz

İsminden de anlaşılacağı gibi İzmir ilinin Gaziemir ilçesinde Landor Gaziemir projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Çetmen ByKepi Konfor imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje bünyesinde barındırdığı konutları ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan proje alıcılarına konforlu ve rahat yaşam alanları sunuyor.

Üç katlı bloklardan meydana gelen proje birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor. Landor Gaziemir projesi bünyesinde 182 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Projede yer alan konutların çalışmalarının önümüzdeki yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Bahsi geçen konutların satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Öyle ki satılık olarak yalnızca 96 adet konut bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise konut tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan konutlar daire tiplerinde üç farklı şekilde inşa edilmekte olsalar da konutların büyüklükleri söz konusu olduğunda beş farklı plandan oluşacak şekilde tasarlandı.

Landor Gaziemir projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Projedeki 2+1 konutlar 109 metrekare ile 184 metrekare olarak tasarlandı. Bahsi geçen 3+1 konutlar ise 127 metrekare ile 231 metrekare olarak inşa ediliyor. Söz konusu 4+1 konutlar ise 215 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında hayata geçirilmekte olan konutların fiyatları 490 bin TL’den başlıyor. Konutların ücretleri daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Landor Gaziemir projesinde bulunan 2+1 konutlar 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 konutlar ise 660 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen 4+1 konutlar ise 1 milyon 360 bin TL’den başlayan fiyatlar ile alıcılarına sunulmakta.

Projede sıfır faiz oranı ile 50 ay taksit imkanı mümkün.

Konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.