Kategoriler
Proje Haberleri

Lansmana özel fiyatlarla Emta Kumköy Premium satışta

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Tepekum Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Emta İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup daire satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir. Emta Kumköy Premium konut projesi özellikleri neler? Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Adapazarı Tepekum Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje L tipi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Sakarya konut projesi modern ve şık mimarisi, sosyal imkanlarıyla dikkat çekmektedir. Sakarya Adapazarı konut projesi kapsamındaki daire içleri yerden ısıtma sistemi, portmanto, ebeveyn banyosu, ankastre set, kiler gibi olanaklara sahiptir. Aynı zamanda görüntülü diafon sistemi, asma tavan, spot aydınlatma gibi olanaklar da mevcuttur. Proje kapsamında her daireye 1 adet site içi açık otopark, çocuk oyun alanı, sosyal alanlar, yürüyüş alanları bulunmaktadır. Bunların yan sıra bekçi ve güvenlik sistemi hizmetleri de yer almaktadır.

Emta Kumköy Premium konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1 ve 3+1  daire seçeneklerden oluşmaktadır. Ayrıca 2+1 tip daireler brüt 117 metrekare büyüklüğe sahiptir. 3+1 tip dairelerin fiyatları ise brüt 135 metrekare ile 159 metrekare arasında değişmektedir.

Emta Kumköy Premium Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan daireler lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

117 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 499 bin 999 ile 525 bin TL arasında değişmektedir.

Büyüklükleri değişen 3+1 tip dairelerin fiyatları 550 bin TL ile 615 bin TL arasında değişiklik göstermektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Sakarya konut projesi kampüs bölgesinde yer almaktadır. Pek çok devlet okulu ve özel okula da yürüme mesafesindedir. Proje ayrıca camii, belediye parkları ve yeşil alanları ile çevrilidir. Yüksek kira getirisi ve garantisiyle de yatırımcıların en gözde bölgesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0264 240 11 11 ve 0549 550 00 54 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..

“Lansmana özel fiyatlarla Emta Kumköy Premium satışta” için bir yanıt

3+1 dairelerimizde orta kat ve 159 M2 olarak elinizde satilik bu lunuyormu pesin olarak alicaz

Yorumlar kapatıldı.