Kategoriler
Proje Haberleri

Larissa Göl Evleri’nde kişiye özel ödeme

İzmir’in Menemen ilçesinde, Erden İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Larissa Göl Evleri konut projesi, toplam 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

1200 konuttan meydana gelen projede, 1+1 tipte ve 2+1 tipte konutlar mevcut. 12 bin metrekare inşaat alanına sahip projede ağırlıklı olarak 1+1 tipte daireler mevcut. Projedeki dairelerin büyüklükleri, 54 metrekare ila 152 metrekare arasında değişiyor.

Etaplar halinde hayata geçirilen konut projesinin ilk etabı 2019 yılı sonunda sahiplerine teslim edilecek. olup projenin yüzde 70’i satılmış durumda.

Larissa Göl Evleri konut projesi fiyat bilgisi

Projedeki en düşük konut fiyatı 230 bin TL olarak belirlendi. Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Projede yer alan 1+1 ve 2+1 tipteki dairelerin satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Larissa Göl Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede birçok sosyal donatı olanağı var. Projede kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör mevcut. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Güneş enerjisinin bulunduğu projede, balkon var ve akıllı ev sistemleri kullanılıyor. Proje, Türkiye’nin ilk ve tek meyve veren dikey ormanı olma özelliği taşıyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki projede, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Foça’nın hemen yanındaki proje; Şaşalı Kuş Cenneti ve Doğal Yaşam Parkı’na çok yakın durumda. Manisa’ya 35 dakika mesafedeki proje, toplu taşımaya da yakın. Proje Çanakkale otobanına ve İzban’a kolay ulaşılabilir bir noktada yükseliyor.

Larissa Göl Evleri projesi, Atatürk Mah. 1535. Sokak, No: 4 35000 Menemen / İzmir adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgilere 0232 507 35 12 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.