Kategoriler
Proje Haberleri

Larissa Göl Evleri’nde ödeme planları

İzmir’in Menemen ilçesinde, Erden İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Larissa Göl Evleri konut projesi, toplam 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

1200 konuttan meydana gelen projede, 1+1 tipte ve 2+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. 12 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede, dairelerin büyüklükleri 54 metrekare ila 152 metrekare arasında değişiyor.

Yüzde 70’i satılmış durumdaki konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Larissa Göl Evleri konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları 230 bin TL’den başlıyor. Projedeki dairelere kişiye özel ödeme seçeneklerinden faydalanarak sahip olabilmek mümkün durumda.

Projedeki 1+1 tipteki dairelerin satışı tamamlandı. Projedeki 2+1 tipteki dairelerin satışı ise sürüyor.

Larissa Göl Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede çeşitli sosyal donatı olanakları var. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör mevcut durumda bulunuyor. Merkezi ısıtma sisteminin tercih edildiği konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Akıllı ev sistemlerinin bulunduğu balkonlu projede güneş enerjisi sistemi de kullanılıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Foça’nın hemen yanındaki proje; Şaşalı Kuş Cenneti ve Doğal Yaşam Parkı’na da çok yakın bir noktada yer alıyor. Manisa’ya ise 35 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Larissa Göl Evleri konut projesi, Atatürk Mah. 1535. Sok. No: 4 35000 Menemen/İzmir adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0232 507 35 12 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.