Kategoriler
Proje Haberleri

Lavanda Evleri hemen teslim

Paktaş yapımcı firmasının imzası ile Lavanda Evleri projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje Antalya şehrine bağlı bulunan Konyaaltı ilçesinde yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelecek şekilde tasarlandı. Söz konusu olan projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor.

Bahsi geçen proje zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Bunun yanı sıra da söz konusu olan Lavanda Evleri projesi bünyesinde barındırdığı hemen teslim durumundaki konutları sayesinde beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Projede yer alan bloklar üç katlı olacak şekilde inşa edildi. Bahsi geçen proje bünyesinde 56 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar Gürsu Mahallesi’nde hayata geçirildi. Lavanda Evleri projesinde bulunan konutlar 344. Sokak’ta inşa edildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Lavanda Evleri projesinde bulunan konutlar 4+1 ve 5+1 olarak inşa edildi. Söz konusu olan konutlar 233 metrekare ve 415 metrekare olarak inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Lavanda Evleri projesindeki 4+1 ve 5+1 konutlar 3 milyon TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.