Kategoriler
Proje Haberleri

Lavanta Villaları Bursa Nilüfer’de yükseliyor! Fiyatlar ne kadar?

Lavanta Villaları Bursa şehrinin en güzel ilçelerinden birinde inşa edilmektedir. 6 + 1 oda sayısına ve brüt 500 metrekare büyüklüğe sahip olan bu konutlar oldukça lükstür. Ayrıca net kullanım alanları yaklaşık 450 metrekaredir. Bursa’nın en büyük villaları arasındaki bu 13 müstakil villanın pek çok özelliği mevcuttur. Örneğin Uludağ manzarası, müstakil havuz, özel tasarımlı jakuzi, hırsız alarmı ve yangın alarmı bu özelliklerin başındadır. Ayrıca bu villaların fiber internet altyapısı, ankastre mutfak seti, kliması ve yalıtım özellikleri de mevcuttur.

Tam 5 banyoya sahip olan villaların yer aldığı site güvenliklidir. Bununla birlikte ortak kullanım alanları kesintisiz olarak kamera gözetimi altındadır. Çocuk oyun alanları ve çok sayıda oturma alanı da site özelliklerindendir. Bu lüks konutların teslim tarihi ise yaklaşık olarak Haziran 2021’dir.

Proje hangi firmaya aittir?

Türkiye’nin en lüks konut projelerinden olan Lavanta Villaları Arkat Yapı güvencesi ile gerçekleşmektedir. Bu firmanın devam eden projeleri arasında Arkat Park, Arkat Excellent ve Bulut Evleri mevcuttur. Ayrıca firmanın tamamlanmış projelerinden bazıları ise Arkat Plaza, Akasya Villaları ve Arkat Duble olmaktadır. Bunlar gibi daha pek çok projesi bulunan Arkat Yapı, kaliteli konutları ile ünlü bir firmadır.

Lavanta Villaları Bursa projesinde satılık villalar ne kadar?

Lavanta Villaları Bursa satılık konutların yüksek fiyatlara sahip olduğu bir projedir. Proje kapsamındaki 6 + 1 villaların fiyatı en az 4 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca villa seçeneklerinin hiçbiri konut kredisine uygun değildir. Fakat takas yöntemi kullanıma açıktır. Daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyanlar ise şu numaralardan herhangi birine ulaşabilir:

  • 0224 453 45 70
  • 0224 453 45 71
  • 0549 490 94 91

Diğer lüks konut projelerini merak ediyorsanız buraya tıklayın…

Exit mobile version