Kategoriler
Proje Haberleri

Lavinya Evleri Ordu satışları başladı

Lavinya Evleri Ordu projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Garipler Mühendislik tarafından hayata geçirilmektedir. Konutlar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ordu konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Projede yer alan konutlar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 125 metrekare olacak şekilde projelendirilmiştir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin 115 metrekare ile 130 metrekare büyüklüğündeki daire seçenekleri de mevcuttur.

Ordu konut projesinde yer alan konutlar doğalgaz kombi ısıtma sistemine sahiptir. Araçlarınızı park edebilmeniz için konut projesinde otopark alanı da mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve oturma alanları gibi sosyal alanlar proje içerisinde yer almaktadır. Bunun yanı sıra Altınordu konut projesi geniş yeşil bir alana sahiptir. 3 artı 1 dairelerin içerisinde 2 adet banyo bulunmaktadır.

Lavinya Evleri Ordu konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi Ordu’nun Altınordu İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje anayola, denize ve markete yürüme mesafesinde yer almaktadır. Bunun yanı sıra şehir merkezine 10 kilometrelik bir mesafede konumlandırılmıştır. Havaalanına 15 dakika mesafede yer alan proje üniversiteye ise 10 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Lavinya Evleri Ordu projesinde bulunan brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 400 bin TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları ise 580 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (452) 234 14 65 veya 0 (541) 591 21 20 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version