Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Le Chic Bodrum ve Kaya Palazzo birlikte çalışacak

Deniz GYO ile  Kaya Holding, Le Chic Bodrum projesi için anlaştı.

Sekiz adet villa, 86 adet rezidans ve otelden oluşan projenin otel bölümü, Kaya Holding tarafından işletilecek. Kaya Palazzo Resort & Residences Le Chic Bodrum, 27 Temmuz’da ziyaretçi almaya başlayacak. Anlaşmaya göre yatırım tutarı 500 milyon lirayı aşan projedeki tesisin ve otelin işletmesi Kaya Holdinge bağlı olacak.

Konut sahipleri de faydalanacak

Öte yandan projeden ev satın alan proje sakinleri de otelin imkânlarından faydalanabilecek.

Kaya Palazzo oteller zinciriyle anlaşılırken projedeki villa ve rezidans sakinleri, otelin imkânlarından faydalanabilecek. Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya, iki firma arasındaki iş birliğini değerlendirdi. Burak Kaya, otelin vereceği hizmetin, Bodrum’da bir ilk olacağını söyledi.

Söz konusu iş birliği için imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde konuşan Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaya, “Deniz GYO ile Bodrum’da gerçekleştirdiğimiz ve Türkiye’de konseptiyle bir ilk olan bu özel projede otel işletmesi olarak üst segment markamız Kaya Palazzo ile hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Palazzo markasıyla Girne, Belek, Kartalkaya ve şimdide Bodrum’da misafirlerimize sunduğumuz hizmet kalitesi, yarattığımız güven duygusu ve hissederek yaşanan lüks bugün bu projeye adımızı veren unsurlardan sadece birkaçı oldu. Otel bünyesinde sunduğumuz hizmetler site rezidans ve villalarında tatil yapan misafirlerin kullanımına da açık olacak. Bu konsept Bodrum’da bir ilk. Tam Pansiyon Plus Resort& Residences’ı hayata geçiriyoruz. Kaya Palazzo’nun üstün hizmet kalitesiyle birlikte misafirlerimizi 200 Metrelik doğal kumsalı ve özel koyu ile Bodrum’da ev konforunda 4 mevsim hiç bitmeyen bir tatil bekliyor.’’ ifadelerini kullandı.

 “Ara vermedik’’

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve DenizBank Yönetim Kurulu Üyesi Tanju Kaya, yeni koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik koşulların zorlaştığını; buna rağmen projelerine ara vermeyip tamamladıklarını dile getirdi.

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Kaya, şu ifadeleri kullandı.

“Yaşanan küresel salgın nedeniyle ekonomik koşulların zorlaştığı dönemden geçmemize rağmen değer yaratan projemize ara vermedik ve nihayete erdirdik. Çünkü ülkemize inanıyor ve potansiyelini biliyoruz. Arsa bedeli dahil olmak üzere 500 Milyon TL’yi aşan yatırım tutarı ile Bodrum’un en iddialı projelerinden birine imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Turizm alanında büyük tecrübeye sahip Kaya Holding, yaptığımız anlaşma ile hem Kaya Palazzo Hotel’i hem de tesisin tamamının işletmesinden sorumlu olacak. Böylece Le Chic Bodrum’daki villa ve rezidansların sakinleri de Kaya Palazzo’nun ayrıcalıklı hizmetinden yararlanabilecek. Yeşil ve çevreci mimariyi geliştirdiğimiz Le Chic Bodrum’da, güneş enerjisi kullanımından elektrikli araç şarj istasyonlarına kadar her ayrıntı düşünülmüş durumda. Örnek bir iş birliği gerçekleştirmiş olmanın inancı ile hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”