Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Le Chic Bodrum’da çalışmalar başladı

Muğla İlinin, Bodrum İlçesi, Gümbet Mahallesi’nde “Hayat Bodrum’da daha Şık” mottosu ile karma bir proje olarak hayata geçirilen Le Chic Bodrum projesinde çalışmalara başlandı.

Deniz GYO ve Ataman İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Le Chic Bodrum projesi villa, residence ve otelden meydana geliyor. Bodrum Marina’ya 3,5 kilometre, Bitez’e ise yürüme mesafesinde yer alan proje 32 bin metrekare yüzölçümlü arsa alanı üzerinde gerçekleştirilecek.

Le Chic Bodrum projesinde 131 adet daire ve 8 villadan meydana geliyor. Alıcıları için içerisinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 4+2 tipindeki dairelerin yer aldığı Le Chic Bodrum projesi sosyal alanlarıve denize sıfır konumu ile de dikkat çekiyor.

Denize kıyısı yer alan Le Chic Bodrum projesinde alıcıları için daireler 86 metrekare ile 511 metrekare arasında değişecek büyüklüklerde tasarlandı. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, SPA, tenis kortu, köpek parkı, restoran, kafe bar, elektrikli otomobil şarj üniteleri gibi alanlar yer alıyor.

Le Chic Bodrum projesinde aynı zamanda bir butik otel de yer alacak. Asarlık Gündönümü mevkiinde hayata kazandırılacak olan proje, 200 metrelik bir sahil, 8 bin metrekarelik de kumsala sahip olacak.

2019 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanan projede henüz ödeme seçenekleri ve daire fiyatları belli olmadı.

Tel: 0252 313 24 42