Kategoriler
Proje Haberleri

Le Meridien Residences Bodrum satışları başladı

Le Meridien Residences Bodrum projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca MYC İnşaat & Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Projede, 3 artı 1 teras rezidans, 4 artı 1 bahçe dubleks villa ve 7 artı 1 tripleks villa bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede, 3 artı 1 teras rezidans, 4 artı 1 bahçe dubleks villa ve 7 artı 1 tripleks villa bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 teras rezidans dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. 4 artı 1 dubleks villaların büyüklüğü brüt 550 metrekaredir. Ayrıca 7 artı 1 tripleks villaların büyüklüğü brüt 1.817 metrekare olmaktadır. Konutlarda 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca konutlar müstakil yüzme havuzuna sahiptir. Le Méridien Bodrum Beach Resort’un birinci sınıf lüks otelcilik hizmetlerinden de faydalanabimektesiniz. Tesiste, dünya mutfağından farklı lezzetlerin sunulduğu restoranlar ve barlar yer almaktadır. Bunun yanı sıra dünyaca ünlü sağlıklı yaşam merkezi Vitalica Wellness ayrıcalığı da yer almaktadır. Isıtma sistemi olarak klima mevcuttur.

Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre set bulunmaktadır. Bütün odalarda tuvalet ve banyo bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Konutlar full dekorasyon ve eşyalı olarak satışa sunulmuştur. Özel bahçeli ve özel havuz, jakuzi yer almaktadır. Güneş ışınlarını filtreleyen özel camlar yapılmaktadır. Çamaşır makinesi, çamaşır odası, giyinme odası, kiler, şofben, termosifon ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Le Meridien Residences Bodrum nerede ?

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Güvercinlik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutların tamamı panoramik deniz ve adalar manzaralıdır. Havaalanına sadece 15 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Le Meridien Residences Bodrum fiyatları ne kadardır?

Le Meridien Residences Bodrum projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 teras rezidans dairelerin fiyatı 8.625.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 550 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 13.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 1.817 metrekare büyüklüğe sahip 7 artı 1 tripleks dairelerin fiyatı 24.150.000 TL’den satışa sunulmuştur. Tapulu rezidansınızı dilerseniz kullanmadığınız dönemlerde otele entegre ederek, avantajlı gelir elde etme sisteminden de faydalanabilirsiniz.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (549) 648 20 20 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…