Kategoriler
Proje Haberleri

Leda Marine Beylikdüzü’nde yükseliyor

Leda Grup firması tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi’nde hayata geçirilen Leda Marine Beylikdüzü projesinde daire satışlarına başlandı.

Proje özellikleri neler?

9 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen proje yatay mimaride toplam 5 konut bloğundan meydana geliyor. Projede yer alan 5 konut bloğundan 3 tanesi zemin kat + 3 normal katlı olmak üzere toplam 4 katlı olarak tasarlandı. İki konut bloğu ise zemin kat + 1 normal olmak üzere toplam iki katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan iki katlı konut bloğunun zemin katlarında ticari üniteler yer alırken normal katlarda ise daireler yer almaktadır. 4 katlı konut bloğunda ise tüm katlarda konutlar yer almaktadır.

Leda Marine Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Projede yer alan daireler, daire tipine, daire büyüklüğüne, dairenin bulunduğu katına ve cephesine göre değişiklik gösteriyor. Projedeki 165 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin TL’den başlıyor

Projede sosyal alanlar neler?

7 bin metrekare sosyal alan ve yeşil alana ayrılan projede yürüyüş yolları, dinlenme alanları, süs havuzu, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, sauna, buhar odası, hamam, oyun parkı, kapalı otopark, tenis kortu gibi bir çok sosyal alan yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Denize 600 metre mesafede yer alan proje Kavaklı Mahallesi, Sultan Selim Sokak, No:42 Beylikdüzü / İstanbul adresinde yer almaktadır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgiye sahip olmak için 0532 208 54 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri ile ilgili tıklayınız…

Exit mobile version