Kategoriler
Emlak Haberleri

Leitert Bodrum Modern’de yüzde 5 indirim

Alman İnşaat firmasının Türkiye iştiraki olan Leitert Bau & Co. KG tarafından Muğla ili, Bodrum ilçesi, Leitert Bodrum Modern projesinde 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Bahçeli, Flat ve Penthouse 2+1 Residence dairelerin yer aldığı Leitert Bodrum Modern projesinde lansman dönemine özel fiyatlar ise 89 bin Euro’dan başlıyor.

27 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Leitert Bodrum Modern projesi 2 etapta ve 17 bloktan meydana geliyor

Projede dairelerin dışında ayrıca 5 yıldız standartlarında sosyal tesis, fitness salonu, Spa merkezi, Restoran & Cafe, özel iskelesi olan 24 concept dairelik otel bölümü bulunuyor.

2+1 ve 4+1 tipindeki dairelerden meydana gelen projede 2+1 daireler 89 bin ile 139 bin Euro arasında,
4+1 daireler ise 250 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Leitert Bodrum Modern projesinde yüzde 50 peşinat ödeyerek 24 ay vade ile ödeme seçeneği bulunuyor. Projede ayrıca tamamı peşin ödemlerde ise yüzde 5 indirim fırsatı da sunuluyor.

2018 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi beklenen Leitert Bodrum Modern projesi Vita Park Golf Sahası’na 3 dakika, Karia Port AVM’ye 3 dakika, Havaalanına 10 dakika, Bodrum Modern Özel Beach’e ise 5 dakika mesafede yer alıyor.

Tel: 444 25 94