Kategoriler
Proje Haberleri

Lemariz İzmir projesinin inşaatı başlıyor

Lemariz İzmir projesi, İzmir’de hayata geçmesi beklenen bir projedir. Bu proje, birbirinden farklı ölçek ve fonksiyonlarda ödüllü mimari ve iç mimari projelere imza atan Mimar Arda Işık liderliğindeki XL Mimarlık + Mühendislik tarafından tasarlanmıştır.

Proje Ekim sonunda başlıyor

Lemariz İzmir projesi geniş iç mekan düzenlemesi ve doğayla iç içe konumuyla İzmir Körfezi’nin tümünü gören yerleşime sahiptir. Ayrıca İzmir’in en sağlam zemininde depreme dayanıklı mimari yapıya sahiptir. Üstelik pandemi sonrası yeni dönem konut mimarisinin yeni standartlarını sağlayacak biçimde tasarlanmıştır. Söz konusu projenin inşaatına Ekim ayı sonunda başlanması planlanmaktadır

Lemariz İzmir 24 ayda tamamlanacak

İzmir konut projesi Dumlular İnşaat ve MCZ İnşaat firmaları ortaklığında hayata geçirilmektedir. Konut projesi 90 adet daire ve 10 adet villadan oluşmaktadır. Ayrıca  güvenlikli site yaşamı, kapalı otopark alanı ve sağladığı imkanlarla dikkat çekmektedir.  İzmir Körfezi’ne bakan büyük açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve kapalı spor salonu ile kullanıcıları için sosyal faaliyet alanları sunmaktadır. XL Mimarlık+Mühendislik imzalı projenin önümüzdeki 24 ay içinde tamamlanması planlanmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…