Kategoriler
Proje Haberleri

Lemis Villa Bungalow fiyatları

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Hedef İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Lemis Villa Bungalow konut projesi, toplam 2 adet lüks villadan oluşuyor.

Henüz inşaat aşamasındaki konut projesindeki lüks tasarımlı villalar, 2 katlı olacak şekilde tasarlanarak alıcıların beğenisine sunuldu. Konut projesindeki villaların hepdi 3+1 tipte olacak şekilde tasarlanarak satışa çıkarılmış durumda bulunuyor.

Projedeki villalar, 200 metrekare büyüklüklerde düzenlenerek alıcıların beğenisine sunuldu. Projedeki villaların 2019 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Lemis Villa Bungalow konut projesinde hangi ödeme seçenekleri var?

Lüks konut projesindeki villalar, 546 bin TL’den alıcıya sunuldu. Henüz inşaat aşamasında bulunan konut projesindeki villalara banka kredisi kullanarak sahip olabilme imkanı mevcut durumda bulunuyor.

Lemis Villa Bungalow konut projesi sosyal donatı özellikleri

Butik bir proje olarak hayata geçirilen lüks konut projesinde, çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Konut projesi, şık tasarımıyla alıcılardan yoğun ilgi görüyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde açık yüzme havuzu ve açık otopark da mevcut durumda.

Modern bir tasarıma sahip olarak inşa edilen konut projesinde, geniş peyzaj alanları var. Konut projesinde ısınma sistemi olarak kombi tercih ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak gerçekleştirilen lüks konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Şık ve modern bir tasarıma sahip olan konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanarak alıcıların beğenisine sunuldu.

Konut projesinin konumu neresi?

Muğla’nın ünlü tatil yerlerinden Fethiye’de inşa edilen Lemis Villa Bungalow konut projesi, Akarca Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı, Fethiye/Muğla adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere +90 252 613 41 28 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.