Kategoriler
Proje Haberleri

Lens İstanbul’da yüzde 0,99 faizle ödeme

İstanbul’un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy’de, Lens Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Lens İstanbul konut projesi, toplam 33 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

5 bloktan meydana gelen projede, toplam 1162 adet konut ve 85 adet ticari ünite mevcut durumda bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 66 metrekare ila 359 metrekare arasında değişiyor.

Kasım 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesinin yüzde 93’ü satıldı.

Lens İstanbul konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1’ler 327 bin TL ila 457 bin TL arasında, 2+1’ler 430 bin TL ila 650 bin TL arasında, 3+1’ler 680 bin TL ila 999 bin TL arasında ve 4+1’ler de 1 milyon 300 bin TL’den satılıyor.

Konut projesinde, anlaşmalı bankalardan yüzde 0,99 faiz oranıyla kredi kullanabilmek mümkün. Projede peşin ödemede yüzde 15 indirim yapılıyor.

Lens İstanbul konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Projede çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark yer alıyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör de mevcut. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projede yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Kurtköy Teknopark’a bitişik bir noktada yükseliyor. World Atlantis AVM’ye komşu olan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na da bitişik bir noktada. Toplu taşıma olanaklarına da yakın noktadaki proje, TEM otoyolu ve metro istasyonunun hemen dibinde yükseliyor.

Lens İstanbul konut projesi, Osmanlı Bulvarı Kurtköy/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 444 2 456 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.