Kategoriler
Proje Haberleri

Lensistanbul hemen teslim

Adından da anlaşılacağı gibi Lens Yapı firmasının imzası ile Lensistanbul projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje İstanbul iline bağlı bulunan Kurtköy ilçesinde yaşama kazandırıldı. Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Projede bulunan konutlar hemen teslim durumunda olduğu için zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Ayrıca söz konusu olan konutlar beklemek istemeyen konut alıcılarının da ilgisini görüyor.

Bölgede birçok açıdan öne çıkan proje toplamda 33 bin metrekarelik arsa alanında inşa edildi. Lensistanbul projesi bünyesinde bin 162 adet konut barındıracak şekilde hayata geçirilmiş durumda. Söz konusu olan proje bünyesinde daire ve dükkanlara yer veriyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen projedeki konutlar lokasyon itibariyle ilgi görüyor. Lensistanbul projesi Osmanlı Bulvarı’nda yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda. Lensistanbul projesinde bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise 66 metrekare ile 359 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları söz konusu olan dairelerin büyüklüklerine ve konutların tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Projedeki 1+1 konutların fiyatları 327 bin TL ile 457 bin TL arasında değişiyor. Lensistanbul projesindeki 2+1 konutlar 430 bin TL ile 650 bin TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Bahsi geçen 3+1 konutların fiyatları ise 680 bin TL ile 999 bin TL arasında değişiyor. Projede bulunan 4+1 konutların fiyatları da 1 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 444 2 456