Kategoriler
Proje Haberleri

Lensistanbul projesinde peşin ödeme indirimi

İstanbul’un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy’de, Lens Yapı firması tarafından inşa edilen Lensistanbul konut projesi, toplam 33 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

1162 konut ve 85 ticari üniteden meydana gelen projede, 5 konut bloğu var. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda bulunuyor.

Kasım 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan projedeki konutların büyüklükleri, 66 metrekare ila 359 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin yüzde 93’ü satıldı.

Lensistanbul konut projesinde fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1’ler 327 bin TL ila 457 bin TL arasında, 2+11’ler 430 bin TL ila 650 bin TL arasında, 3+1’ler 680 bin TL ila 999 bin TL arasında ve 4+1’ler ise 1 milyon 300 bin TL’den alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde anlaşmalı bankalardan yüzde 0,99 faizle kredi kullanabilmek mümkün. Ayrıca peşin ödemede yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor.

Lensistanbul konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde bazı sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark yer alıyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör mevcut. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Kurtköy Teknopark bitişiğinde yer alıyor. Proje, Tem otoyolu ve metronun yanında yükseliyor. Konut projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na kolay ulaşılabilen bir noktada inşa ediliyor.

Lensistanbul konut projesi, Osmanlı Bulvarı Kurtköy/İstanbul adresinde inşa ediliyor. Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 2 456 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.