Kategoriler
Proje Haberleri

Lensistanbul’da yüzde 0,99 faizle kredi ödemesi

İstanbul’un Kurtköy ilçesinde, Lens Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Lensistanbul konut projesi, toplam 33 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede 1162 konut ve 85 ticari ünite mevcut. Projede toplam 5 konut bloğu bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki projedeki konutların büyüklükleri, 66 metrekare ila 359 metrekare arasında değişiyor.

Projenin yüzde 91.4’ü satılmış durumda bulunuyor.

Lensistanbul konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1 tipteki dairelerin fiyatları 327 bin TL ila 457 bin TL arasında değişiyor. Projedeki 2+1 tipteki dairelerin fiyatları, 430 bin TL ila 650 bin TL arasında değişiyor. Projedeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları 680 bin TL ila 999 bin TL arasında değişiyor. Projedeki 4+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 1 milyon 300 TL olarak belirlendi.

Konut projesinde anlaşmalı bankalarda yüzde 0,99 faizle kredi kullanabilmek mümkün.

Lensistanbul konut projesi sosyal donatıları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör mevcut. Isınma sistemi olarak merkezi sistemin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, World Atlantis AVM’ye komşu konumda yer alıyor. Proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na da oldukça kolay ulaşılabilir bir noktada hayata geçiriliyor.

Ulaşım açısından da oldukça avantajlı bir konuma sahip olan proje; Tem otoyolu ve metro istasyonunun da hemen yanında yükseliyor.

Lensistanbul konut projesi, Osmanlı Bulvarı Kurtköy/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 2 456 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.