Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Leo Genesis projesi nerede bulunuyor?

Levonart Yapı tarafından hayata geçirilen Leo Genesis konut projesi Mersin’de bulunuyor. Projede iki blok içerisinde 44 adet daire bulunuyor. Sosyal alanların yer aldığı proje geniş yeşil peyzaj alanlarına sahipken projedeki dairelerin teslimi hemen yapılıyor.

Mersin’in Yenişehir ilçesinde yer alan projedeki konut alımlarında anlaşmalı bankalardan kredi kullanımı imkânı sağlanıyor.

Leo Genesis projesindeki sosyal donatılar

50. Yıl Mahallesi’nde bulunan Leo Genesis projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kapalı çocuk oyun alanı, güneşlenme alanı, salıncak, fitness salonu, yeşil peyzajlı alanlar, yürüyüş alanları ve kafeterya bulunuyor.

Site içerisinde oturma alanları mevcutken proje içerisinde engellilere uygun giriş yapıları bulunuyor.

Alzheimer Derneği’nin karşısında yer alan projedeki her daire için depolama alanı yer alırken projenin kapalı otoparkı ve açık otoparkı bulunuyor. Site içerisindeki süs havuzu ise projeye estetik bir değer katıyor.

Projede hangi daire seçeneği bulunuyor?

Yenişehir ilçesinde bulunan Leo Genesis projesindeki 3+1 tipindeki daireler brüt 185 metrekare genişliğinde, net 135 metrekare genişliğinde yer alıyor. Projedeki daireler oldukça geniş bir salonu barındırırken konut projesinde merkezî ısıtma sistemi kullanılıyor.

27214. Sokak’ta bulunan projedeki binaların alt katında yer alan dairelerin ise bahçe alanı bulunuyor. Projede, su kesintilerine karşı su deposu bulunurken elektrik kesintilerine önlem olarak jeneratör yer alıyor. Konut projesindeki daire satın alımlarında ise banka kredisinden yararlanılabiliyor.

Proje nerede bulunuyor?

Mersin’de bulunan Leo Genesis projesi, merkezî bir konumda yer alıyor. Denize yakın bir konumda bulunan proje; manav, market, park, atletizm pisti, AVM ve eğlence merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor.

İlkokul ve lise gibi eğitim kurumlarını çevresine alan proje; 50. Yıl Mahallesi, 27214. Sokak, No: 5, 33150 – Yenişehir / Mersin açık adresinde konumlandırılırken aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak yetkiliden detaylı bilgi edinebilirsiniz:

0324 502 00 55