Kategoriler
Proje Haberleri

Level 23 Nisan satışları başladı

Level 23 Nisan projesi modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek kusursuz konfor anlayışı ile tasarlanmıştır. Bursa Nilüfer’de bulunan proje Şahlan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 197 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 140 metrekare olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca hamam, sauna ve spor alanı bulunmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Akıllı ev sistemi bulunan konutlarda yangın alarmı, hırsız alarmı ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve parke zemin uygulanmaktadır. Özel olarak tasarlanan mutfaklarda ankastre mutfak seti yer almaktadır. Ayrıca barbekü, gömme dolap ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir.

Level 23 Nisan konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 23 Nisan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ulaşım konusunda ise toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Level 23 Nisan fiyatları ne kadardır?

Level 23 Nisan projesinde bulunan, brüt 197 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.150.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 451 60 70 veya 0 (530) 544 55 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version