Kategoriler
Proje Haberleri

Levent Yıldız Evleri hangi donanımlara sahiptir?

Levent Yıldız Evleri konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Balıkesir’in Bandırma İlçesinde yükselen Şahin Proje firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Bandırma İlçesi Levent Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Levent Yıldız Evleri modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler ADSL, Hilton banyo, spot aydınlatma, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca tüm dairelerde birinci sınıf işçilik ve malzeme uygulanmaktadır ve yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır.

Balıkesir Bandırma konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Projede 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 2+1 daireler brüt 110 metrekare, 3+1 tip daireler ise brüt 132 metrekare büyüklüğündedir. Binanın 4 köşesinde daire bulunmaktadır ve bu daireler şehir, göl ya da deniz manzaralarına sahiptir.

Levent Yıldız Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Levent Yıldız Evleri konut projesi, Büyük Levent Caddesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Ticaret Borsası İlkokulunun tam karşısında yer almaktadır. Binanın zemin katına market yapılacaktır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

110 metrekare alana sahip olan 2+1 tip daireler 425 bin TL,

Brüt 132 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 580 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede topraktan giriş fiyatlarıyla satışa sunulmaktadır. Levent Mahallesinden eski daireniz değerinde takas imkanı da bulunmaktadır. Projenin 30 Aralık 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0266 715 55 29 ve 0532 351 47 06 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version