Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet Projeler

Lexus Ankara Ovacık’ta yükseliyor

Adem Keten İnşaat tarafından hayata geçirilen Lexus Ankara projesinde Ankara İli, Keçiören İlçesi, Ovacık Mahallesi’nde inşa ediliyor. Tek kule bloğundan meydana gelen proje toplam 23 kattan meydana geliyor

Adem Keten İnşaat Lexus Ankara projesinde 23 katlı tek konut bloğu dışında ayrıca ticari ünitelerin yer aldığı tek katlı ticari blokta yer alıyor. Ovacık Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde yükselen proje içerisinde toplam 54 adet daire, 2 adet ofis ve 4 adet ticari ünite yer alıyor.

Lexus Ankara daire özellikleri neler?

Şehrin merkezinde hayat bulan projede üç tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak projelendirilmiştir. Projede yer alan 3+1 tip dairelerin büyüklükleri net 113 metrekare olarak tasarlandı. 4+1 tip dairelerin büyüklükleri net 186.45 metrekare olarak tasarlandı. 5+1 tip dairelerin alanları ise net 231.25 metrekare olarak projelendirilmiştir.

Lexus Ankara projesinde zirvede havuz keyfi, kesintisiz elektrik, hastane, havaalanı, çevre yolu, alışveriş gibi yerlere kolay ulaşım imkanı bulunuyor. Ayrıca çok amaçlı salon, seyir terası, zirvede spor keyfi, çocuk oyun alanları,  sakinlerine aktif, eğlenceli ve sosyal bir yaşam vaat ediyor. Fitness salonundan, seyif terasına, kapalı havuzundan, çocuk oyun alanına, 24 saat özel güvenlik, her daireye ait 2 adet kapalı otopark gibi özellikler yer alıyor.

Akıllı ev sistemi ile de hayatınızı kolaylaştıran projede 260 metrekare büyüklüğe sahip ferah dairler yer alıyor. Keçiören Çevre yoluna yakınlığı ile dikkat çeken proje çevresinde yer alan alışveriş merkezleri, sağlık kurumları, eğitim kurumları, sosyal ve kültürel alanlar ile hayatınızı kolaylaştıracak.

Yeşil alanların yanıbaşında yer alan Lexus Ankara projesi toplu taşıma noktalarına da yakın mesafede yer alıyor. Çatıda yer alan ortak kullanım alanları sakinlere spor yapma, rahatlama ve sosyalleşme imkanı sunuyor. 

Projede sosyal alanlar neler?

Projede kapalı otopark, kapalı çocuk oyun alanı, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, güvenlik, seyir terası, akıllı ev sistemi, 7/24 güvenlik, görüntülü diafon, her daire için 2 araçlık otopark, çok amaçlı salon, bekleme salonu gibi ortak alanlar yer alıyor.

Lexus Ankara nerede yer alıyor?

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, çevre yoluna ve Yozgat bulvarına yakın mesafede yer alan proje Ovacık Mahallesi, Yozgat Bulvarı, 548. Cadde, Keçiören / Ankara adresinde yer alıyor.  Proje ile ilgi detaylı bilgi için 0312 378 73 54 ve 0532 573 26 32 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.