Kategoriler
Dekorasyon

LG çamaşır makineleri ve kurutucular hijyende destek için kampanyada

LG çamaşır makineleri ve kurutucular, pandemi döneminde önemini arttıran hijyen konularında önemli bir rol oynuyor. El ve yüz temizliği kadar, salgın hastalıktan korunmanın bir diğer yöntemi ise kıyafetlerin yıkanmasıdır. Dışarıda temas edilen alanlardan ev ortamına taşınabilecek virüslere karşı savaş halinde olan çamaşır makineleri, tüketicilerin sağlıklarını göz ardı etmedi. Sağlık problemlerine yol açan nem ve rutubete özel olarak geliştirilen ürünler, buhar özellikli çamaşır makineleri ile üst düzey hijyen sağladı. Alerji ve solumun sıkıntısı çekenlerin alerji oranını yüzde 99,9 oranında yok eden marka, kurutucular ile ıslaklığa karşı çıkıyor. Kapalı ev ortamlarında kış günleri bir türlü kurumayan çamaşırlara veda etmenizi sağlayacak olan yeni nesil ürünler, tüketicilerin dileklerini tek bir potada birleştirdi. Hem çamaşır hem de kurutucu olarak iki ayrı makinenin görevini tek bir makinede üstlenen LG Kurutmalı Çamaşır Makineleri, tüketicilerin dileklerine göre tercih listesinde ilk sıraları oynuyor.

LG çamaşır makineleri ve kurutucular ile sağlıklı yaşam

Mart ayından bu yana 2020 yılı pandemi dönemi olarak tüm dünyayı kasıp kavurdu. Salgın hastalıkla mücadele eden ülkeler arasına giriş yapan Türkiye, hastalığın ikinci dalgasının başladığını duyurmuştur. Bu esnada, kış aylarının da kapıya gelmesiyle birlikte hijyen problemleri, solunum yolu hastalıklarına dönüştü. Sıklıkla makinede yıkanması gereken çamaşırlarda kurutma sorunu yaşayan tüketiciler, kışın kapalı ortamlarda kıyafetlerin çabuk kurumamasından şikayetçi. Özellikle birkaç güne yayılan kuruma süreci, soğuk havalar yüzünden açılamayan pencerelerle birlikte ortamın atmosferini değiştirmektedir. Yeteri kadar hava almayan ev içlerinde oluşamayan sirkülasyon, nem problemleriyle insan sağlığını tehlikeye atmaktadır. Kurumayan çamaşırların yarattığı nemli ortamda spor adı verilen “tohumlar” serbest kaldıkça ortamdaki küf oluşumu teşvik ediliyor. Giderek aynı düzeyde artmaya devam eden bu sorun, başta astım olmak üzere, pek çok alerjik hastalıklara sebep olmaktadır. Toplumsal sağlığı önemseyen LG, kış aylarının korkulu rüyası olmaya devam eden çamaşır sorunlarına el attı. Tüketicilerini Steam™ (Buhar) özellikli çamaşır makineleri ve kurutucularıyla destekleyen marka, dileğe göre buhar özellikli çamaşır makinesi ve kurutucuyu ayrı satmaktadır. Böylece isteyenler tek bir makine üzerinden hem çamaşır makinesi hem de kurutucuya sahip olmanın kolaylığının tadına varırken; diğerleri iki ayrı ürün şeklinde almayı tercih edebilir.

Alerjeni ortadan kaldıran çamaşır ve kurutma makineleri

LG çamaşır makineleri, Steam™ (Buhar) özellikli olmasının yanı sıra, çamaşırlarda özel bir sterilizasyon döngüsü yaratır. Yıkama sonrası alerjenlerin yüzde 99,9’unu yok eden makineler, klasik çamaşır makinelerine devrim niteliğindedir. Kazanın yalnızca bir bölümünü kullanan eskilere göre daha da gelişen LG buharlı çamaşır makineleri, kıyafetlerin tamamına 60 derecelik buhar veriyor. Yalnızca çamaşır makinelerine kazandırılan ultra özellikler sayesinde alerjen sorunlarının önüne geçilirken; yine LG’nin yeni nesil çamaşır kurutma makineleriyle birlikte süreç desteklenebilir. Sağlık konusunda hassas bireylere özel olarak geliştirilen kurutmalar, hızlı ve kolay kurulamanın yanı sıra, buhar teknolojisiyle birleşti. Giysilerde biriken tozları tek bir haznede toplayarak, alerji ve sonradan oluşabilecek solunum sorunlarının önünü kapatmak üzere satışa sunulan kurutma makineleri; tıpkı çamaşır makinelerinde olduğu gibi alerjen oranını yüzde 99,9 oranında yok etmektedir.

Yapay zeka teknolojisinden yararlanın

LG çamaşır makineleri, alerjen sorunlarını ortadan kaldıran buhar özelliği kadar, günümüz teknolojisine de uyum sağladı. Yapay zeka ile performans ürününe dönüşen makineler, LG AIDD çamaşır makineleri olarak satışa sunuldu. Kullanıcıların program seçmeden, yıkanacak çamaşırların cinsini, ağırlığını ve hacmini belirleyen yapay zeka, çamaşırlara uygun programı devreye sokar. Böylece kıyafetleri yıkarken sıklıkla aile içi bir soruna dönüşen yanlış ayar uygulamaları rafa kalkacak. LG altında üretilen akıllı makineler, tişört ve pantolon grubunu birbirinden ayırıyor. Farklı kategoriye ayrılan kıyafetler, birbirinden bağımsız şekilde grubuna uyacak bir şekilde yıkamaya programlanmaktadır. Yeni nesille birlikte gelen teknoloji aynı zamanda, çamaşırlardaki yıpranmaların geçer. Yıpranma payını en az yüzde 18’e kadar azaltan LG makineler, kurutucularla birlikte, kullanıcıları yeniden temizlik yapmaya zorlamaz.

LG markasından yararlanmak için kampanyaya katılın

Pandemi döneminde hijyen sorunlarına getirilen çözüm önerisi LG’nin çatısı altında çözüme kavuşuyor. Salgın hastalıkla beraber gelen, zorlu sağlık şartları ve kış aylarının getirdiği sorunlara karşı ürünlerini yenilemek isteyenlerin beklediği fırsat geldi. Şimdi, çamaşır makineleri ve kurutucularda uygulanan kampanyalar yılsonuna kadar uzatılıyor. Daha detaylı bilgi edinmek isteyenler ise; www.lg.kampanya.com’a davetlidir.