Kategoriler
Dekorasyon

LG NatureFresh özellikli InstaView Buzdolabı şıklığı ve tazeliği birleştiriyor

LG NatureFresh özellikli InstaView Buzdolabı mutfaklara şıklık ve uzun süreli tazelik hissi sağlıyor. Kampanya kapsamında 2 bin TL’ye varan indirim seçeneklerini bir araya getiren LG, InstaView Buzdolabı için verilen süreyi 29 Kasım’a kadar uzattı.

LG NatureFresh özelliğini InstaView Buzdolabı ile tadın

LG markası gelişimde ödün vermiyor. NatureFresh özellikli InstaView Buzdolabı ile mutfaklara kazandırılan şıklık, uzun süreli tazelik hissiyle birleşti. Pandemi süresince toplu alışveriş yapan kullanıcılarına gıda da ilk günkü tazeliğin garantisini veren LG, yiyecekleri saklamakta tüketicileri her zaman memnun ediyor. Buzdolabında tüketilmeyi bekleyen gıdaları uzun süre saklayarak sağlığı önde tutan anlayış, LG InstaView Buzdolapları ile öne çıktı. Uzman ellerden çıkan tasarım, ikonik yapısıyla mutfakların gözbebeği olmayı başarırken; şıklık kadar sağlamlığa önem verenlerin tercihi yine LG oluyor. LG NatureFresh sistemini kullanıcılarına tattıran LG InstaView Buzdolapları, 29 Kasım’a kadar 2 bin TL’lik indirime girdi. Sağlık konusunda titiz olanlar ile mutfakta kalite ve şıklık arayanları aynı çatı altında birleştiren marka, buzdolabı anlayışını kökten değiştirecek.

Yenilikçi ürünler tüketici yaşamını kolaylaştırdı

LG Electronics (LG), gelişimde ödün vermeyen mottosuyla tüketici dostudur. Yenilikçi ürünlerini piyasaya aktaran LG, tüketicilerinin hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Kolaylaşan yaşam seçenekleri yeni bir tarz yaratırken, her türden ihtiyaca uyum sağlayan ürünler her geçen gün kapasitesini büyütmektedir. Salgın hastalık boyunca sosyal izolasyon tedbirlerini genişletenlere özel olarak geliştirilen kampanya, özellikle toplu alışverişlerde kişilerin bütçesini koruyor. Tüketicilerin çürümüş meyve görmek istemediği buzdolabı içlerine LG NatureFresh özelliğini getiren marka, InstaView Buzdolabını tanıttı. Buzdolaplarında aranan geniş hacme sahip LG InstaView, gıdada da ilk günkü tazeliği sonuna kadar koruyor.

Bahar aylarından bu yana satışta

LG, altında geliştirilen buzdolabı kişilere ikonik görüntüsüyle kolay bir hayat döngüsü kadar yeni bir yaşam stili getiriyor. Bahar aylarından bu yana satışlarda kritik değerler oynayan NatureFresh özellikli buzdolapları, geniş iç hacmi ve modern tasarım altında bir bütünlük getirdi. Tüketicilerin mutfaklarında görmek istedikleri görüntüyü birebir onlara sağlayan LG, şıklık ve tazelik konusunda kendinden emin. Pratik Kapalı Buzdolapları hakkında tanıtım yazısı; geniş iç hacmi ve daha fazla yiyecek depolama seçenekleri arasında öne çıktı. “Tık”lama özelliğinin sunulduğu buzdolaplarında kullanıcılara kullanım kolaylığı veriliyor.

Enerji ve soğuk hava kaybına engel

Şık ekranının yalnızca görsellik için olmadığı; kişilerin ekran üzerine iki kez basmalarıyla, buzdolabının kapısını açmadan içerdeki besinlerin görüntüsüne hakim olduğu belirtildi. Buzdolabı kapaklarının sürekli açılıp kapanması nedeniyle içerisinde oluşan soğuk hava ve enerji kaybına yine LG, altında bir çözüm önerisi getirilmiştir. LG InstaView buzdolaplarına aktarılan bu çözüm yöntemi, NatureFresh özelliğinde bulundu. Yiyecekleri satışta olan diğer klasik buzdolaplarına göre 7 gün daha taze tutmayı başaran marka, ilk günkü canlılığı, sağlamlığı ve tazeliği tadında tutuyor. Son olarak, LG İnverter Lineer Kompresör kullanan buzdolapları sıcaklık dalgalanmalarını önler; DoorCooling teknolojisi altında geliştirilenler tat ve görüntüyü korumakta sorunsuz çalışır.

Exit mobile version