Kategoriler
Proje Haberleri

Life City Tekirdağ satışları başladı

Life City Tekirdağ projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Haskoç İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 bloktan oluşan 20’şer adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca 4 artı 2 ara dubleks bahçeli konutlar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 bloktan oluşan 20’şer adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca 4 artı 2 ara dubleks bahçeli konutlar bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 145 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca dairelerde görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliğine sahip dairelerde yüz tanıma ve parmak izi okuyucu mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Banyoların içerisinde ise Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca gömme dolap, mobilya, spot aydınlatma, şömine ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Life City Tekirdağ konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Topağaç Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu proje şehir merkezine yakın olup deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Projenin mimari yapısı sayesinde tüm camlar net şekilde deniz manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Toplu taşıma olarak ise dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Life City Tekirdağ fiyatları ne kadardır?

Life City Tekirdağ projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin 380.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 625.000 TL’den satışa sunulmuştur. Dubleks yapıdaki 2 artı 1 daireler 550.000 TL, 3 artı 1 daireler 750.000 TL ve 4 artı 1 daireler ise 900.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 2 ara dubleks bahçeli konutların fiyatı ise 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 886 26 48 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version