Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Likapark projesinde daire fiyatları

Dora Tasarım tarafından Trabzon’da inşa edilen Likapark projesi, 6 bin 500 metrekare genişliğindeki arsa alanına inşa ediliyor. Projede üç blok içinde 84 adet daire yapılıyor.

Modern donatılara sahip proje elektrikli araç şarj istasyonları, merkezî elektrik süpürgesi gibi donatılar yer alıyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projenin bu yılın eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Likapark projesinde sosyal donatılar

Yalıncak Mahallesi’nde yükselen Likapark projesinin 5 bin metrekaresi sosyal alanlara ayrıldı. Projede spor alanları, açık yüzme havuzu, seyir terasları, yürüyüş yolu, sauna, Türk hamamı ve kapalı fitness salonu yer alıyor. Projede her daireye özel hamam ve sauna bulunuyor. Ayrıca, site alanına inşa edilecek şelale, siteye görsel zenginlik katacak. Güvenlik hizmetinin sağlandığı kapalı otoparkta hibrit araçlar için şarj istasyonu yer alıyor. 

Projedeki daire seçenekleri neler?

Likapark projesindeki dairelerde merkezî süpürge sistemi yer alıyor. Dikkat çeken donatı, sessiz ve sağlıklı temizliğe olanak sağlayacak. Süpürgenin topladığı çöpler, bir noktada birleşiyor. Projedeki dairelere deniz manzarası da eşlik edecek.

Projedeki 1+1 daire tipleri 52 metrekare genişliğinde, 3+1 daire tipleri 129,2 metrekare genişliği ile 148,6 metrekare genişliği arasında, 4+1 daire tipleri ise 150,5 metrekare genişliğinde inşa ediliyor.

Konutlarda ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası bulunacak. Ayrıca, daireler, akıllı ev sistemiyle donatılacak. Daireler ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edilecek. 

Likapark projesinde daire fiyatları

Projedeki 1 oda ve 1 salon tipindeki daireler 350 bin liradan satışa sunulurken 3 oda ve 1 salon daire tipleri 500 bin lira ile 850 bin lira arasında, 4 oda ve 1 salon daire tipleri 830 bin lira ile 940 bin lira arasında bulunuyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

Proje, deniz kenarına yürüme mesafesine konumlandırılıyor.

Yalıncak Mahallesi, Gazi Cadadesi, No: 15/A, Ortahisar / Trabzon posta adresine inşa edilen projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak ulaşabilirsiniz:

+90(462) 326 66 37