Kategoriler
Proje Haberleri

Lilyum Garden Seferihisar son 8 villa satışta

Lilyum Garden Seferihisar konut projesi doğa ile iç içe huzurlu yaşamı ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Seferihisar İlçesinde yükselen proje Sarıbektaş İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Seferihisar İlçesi Camikebir Mahallesi üzerindeki 3 bin 856 metrekarelik proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Lilyum Garden Seferihisar kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villaların içleri ankastre set, yerden ısıtma, vestiyer, elektrikli panjur gibi donatılara sahiptir. Ayrıca her villanın kendine özel 15 metrekarelik hobi bahçesi bulunmaktadır. Proje kapsamında 90 metrekare büyüklüğünde ortak yüzme havuzu ve hobi bahçeleri mevcuttur. Site içerisinde aynı zamanda 7/24 güvenlik sistemi, otopark hizmetleri de yer almaktadır.

Villalar doğaya saygılı mimarisi ve çevreye dost uygulamaları ile dikkat çekmektedir. İzmir Seferihisar villa projesinde dubleks villalara yer verilmiştir. Bu villalar 3+1 ve 4+1 tip seçeneklerden oluşmaktadır. 3+1 tip villaların büyüklükleri 140 metrekare ile 200 metrekare arasında değişmektedir. Aynı zamanda 4+1 tip villalar ise 165 metrekare ile 180 metrekare arasında alanlara sahip olarak tasarlanmıştır.

Lilyum Garden Seferihisar konumu ve fiyatları hakkında

Lilyum Garden Seferihisar konut projesi, İzmir Seferihisar mevkiinde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük hayatta ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

140-200 metrekare büyüklüğe sahip olan 3+1 villaların fiyatları 1 milyon 950 bin TL ile 2 milyon 50 bin TL arasında değişmektedir.

165-180 metrekare brüt alana sahip olan 4+1 villaların fiyatları 2 milyon 150 bin TL ile 2 milyon 400 bin TL arasında değişmektedir.

Aynı zamanda proje kapsamında son 8 adet villanın satışı devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 177 86 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…