Kategoriler
Proje Haberleri

Lilyum Premium Evleri fiyatları

İzmir ilinin gözde ilçelerinden biri olan Urla ilçesinde Lilyum Premium Evleri projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Unique Peninsula firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimlerin önümüzdeki yıl içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor. Projede bulunan konutlar villa ve rezidanslardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Lilyum Premium Evleri projesi bünyesinde 36 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan bloklar üç katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede bulunan konutların ödeme planında ise alıcılara vadelendirme fırsatı sunuluyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Lilyum Premium Evleri projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 93 metrekare ile 153 metrekare arasında değişiyor. Konutların büyüklükleri beş farklı plandan meydana geliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan projedeki 1+1 konutların fiyatları 550 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 konutlar ise 760 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Lilyum Premium Evleri projesinde bulunan 3+1 konutlar da 1 milyon 25 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Bahsi geçen projedeki 4+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 450 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Gülbahçe Mahallesi’nde inşa ediliyor. Lilyum Premium Evleri projesi konum olarak da ilgi görüyor.

Bahsi geçen konutların 2020 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.