Kategoriler
Proje Haberleri

Lilyum Premium Evleri nerede

Unique Peninsula firmasının imzası ile Lilyum Premium Evleri projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje İzmir ilinin gözde ilçelerinden Urla’da yer alıyor. Modern mimarisi, sosyal donatıları ve yaşam alanları ile ilgi çeken proje şimdiden bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarmış durumda.

Bahsi geçen proje henüz planlama aşamasında. Üç katlı bloklardan meydana gelen projede taksitlendirme yapmak mümkün. Lilyum Premium Evleri projesi bünyesinde 36 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Söz konusu olan Lilyum Premium Evleri projesi Gülbahçe Mahallesi’nde yükseliyor.

Bahsi geçen projedeki konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Projede bulunan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde şekillenmiş durumda. Söz konusu olan projedeki konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde planlanmış vaziyette. Lilyum Premium Evleri projesinde bulunan konutların büyüklükleri ise 93 metrekare ile 153 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında hayata geçirilecek olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Lilyum Premium Evleri projesinde yer alan 1+1 konutlar 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 konutların fiyatları ise 760 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen projede yer alan 3+1 konutlar ise 1 milyon 25 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Söz konusu projedeki 4+1 konutların fiyatları da 1 milyon 450 bin TL’den başlıyor.

Konutların 2020 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0850 303 21 19