Kategoriler
Proje Haberleri

Lim Bahçe Çengelköy lansmana özel fırsatlarla satışta

İstanbul konut projesi Lim Mimarlık firması tarafından hayata geçirilmektedir. Çengelköy konut projesi İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy Mahallesi’nde yer almaktadır. Lim Bahçe Çengelköy projesinde satılık daire fiyatları 2 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır. Projenin detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi 3 bin 100 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Çengelköy konut projesi toplamda 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Üç adet konut bloğunda ise toplam 40 adet konuttan meydana gelmektedir. İstanbul konut projesinde 2 + 1, 3 + 1, 4 + 1 ve dubleks daire seçeneklerine yer verilmektedir.

Hepsi ebeveyn banyolu olan bu dairelerin hırsız alarmı, merkezi uydu altyapısı ve kaliteli doğrama ürünleri mevcuttur. Dairelerin sahip olduğu zemin seçenekleri arasında seramik zemin, parke zemin ve laminant zemin vardır. Ayrıca tüm bitişik duvarlar yalıtımlı olarak inşa edilmiştir. Bundan dolayı dışarıdan içeriye ses geçişi olmadığı gibi daireler arasında da ses yalıtımı sağlanmış durumdadır. Site alanında ise güvenlik hizmeti, 7 / 24 aktif kameralar, çocuk oyun alanı ve otopark alanı mevcuttur. Lim Mimarlık firmasının hayata geçirdiği projenin lüks daireleri sahiplerini beklemektedir.

Lim Bahçe Çengelköy fiyatları ne kadar?

100 metrekare brüt alana sahip 2 + 1 tip daireler 2 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

112 metrekare brüt alana sahip 2 + 1 tip daireler 2 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

125 metrekare brüt alana sahip 3 + 1 tip daireler 2 milyon 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

143 metrekare brüt alana sahip 2 + 1 tip daireler 3 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

163 metrekare brüt alana sahip 3 + 1 tip daireler 4 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut projesinde vade farkı olmadan firma bünyesinde taksitle ödeme fırsatı sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesinin 2 bin metrekaresi sosyal alan ve peyzaj alana ayrılmış durumdadır. Sosyal alan olaral projede yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde Türk hamamı, sauna, kapalı otopark gibi alanlar da yer almaktadır.

Proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 15, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise 35 dakika mesafededir. Ayrıca proje Çengelköy merkezine 5 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 15 dakika mesafededir. Bu konut projesi İstanbul, Çengelköy’ün Kemalettin Tuğcu Sokağı’nda yer almaktadır.  Lim Bahçe satılık daire fiyatları ya da proje özellikleri hakkında detaylı bilgi almak için; 0537 441 67 01 ya da 0216 413 03 74 numarasını aramak mümkündür.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version