Kategoriler
Proje Haberleri

Lim Bahçe Çengelköy satılık daire fiyatları ne kadardır?

Çengelköy satılık daire fiyatları İstanbul genelindeki yüksek gayrimenkul fiyatlarındandır. Dolayısıyla bu konumda hayata geçen Lim Bahçe Çengelköy projesinin fiyatları da yüksek düzeyde sayılabilmektedir. Toplamda 3 bloktaki 40 daireden meydana gelen bu konut projesini; 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 oda sayılarına sahip daireler oluşturur. Bu daire seçenekleri ise İstanbul’un en pahalı konutlarındandır. Fiyatlar genel olarak şu seviyelerdedir:

  • 2 + 1 Odalı daireler: 2 milyon 500 bin TL
  • 3 + 1 Odalı daireler: 4 milyon TL – 4 milyon 850 bin TL
  • 4 + 1 Odalı daireler: + 4 milyon 850 bin TL

Hepsi ebeveyn banyolu olan bu dairelerin hırsız alarmı, Wi – Fi donanımı, merkezi uydu altyapısı ve kaliteli doğrama ürünleri mevcuttur. Dairelerin sahip olduğu zemin seçenekleri arasında seramik zemin, parke zemin ve laminant zemin vardır. Ayrıca tüm bitişik duvarlar yalıtımlı olarak inşa edilmiştir. Bundan dolayı dışarıdan içeriye ses geçişi olmadığı gibi daireler arasında da ses yalıtımı sağlanmış durumdadır. Site alanında ise güvenlik hizmeti, 7 / 24 aktif kameralar, çocuk oyun alanı ve otopark alanı mevcuttur. Lim Mimarlık firmasının hayata geçirdiği projenin lüks daireleri sahiplerini beklemektedir.

Lim Bahçe Çengelköy Mahallesi’nin neresinde yükseliyor?

Bu konut projesinin hayata geçmiş olduğu yer, İstanbul – Çengelköy’ün Kemalettin Tuğcu Sokağı’dır. Üsküdar’ın en güzel ve en büyük mahallelerinden olan Çengelköy, aynı zamanda İstanbul’un en ünlü mahallelerinden birisidir. Konut projesinin gerçekleşmiş olduğu alan ise mahallenin Boğaz’a çok yakın bir bölgesi olmaktadır.

Satılık daireler hakkında daha fazla bilgi

Lim Bahçe satılık daire fiyatları ya da proje özellikleri hakkında detaylı bilgi almak için; 0537 441 67 01 ya da 0216 413 03 74 numarasını aramak mümkündür.

Anasayfaya dönerek son haberlere ulaşmak istiyorsanız hemen TIKLAYINIZ

 

Exit mobile version