Kategoriler
Emlak Haberleri

Limak Cyprus Deluxe Hotel açıldı

Uzun yıllardır turizm alanında faaliyet gösteren Limak Holding, sekizinci otelini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hizmete açtı. Limak tarafından hayata geçirilen Türkiye dışındaki ilk oteli olan Limak Cyprus Deluxe Hotel 200 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirildi.

Turizmde sınırları aşan Limak Holding’in Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde inşa ettiği Limak Cyprus Deluxe Hotel kapılarını açtı. Firma 1.300 yataklı Limak Cyprus Deluxe Hotel ile yatak kapasiteni 7 binin üzerine çıkardı. 23 yılda toplam 8 otel açan Limak Holding böylece neredeyse 3 yılda bir Türk turizmine yeni bir otel kazandırmış oldu.

5 yıl içinde yatak kapasitesini 10 bine çıkarmayı planlayan Limak Holding enerji, inşaat, çimento, gıda gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyor. Firma 1995 yılında Antalya Belek’teki Limak Arcadia Oteli ile turizm sektörüne giriş yapmıştı.

Limak Cyprus Deluxe Hotel toplam 598 adet oda ve 1338 yatak kapasitesine sahip. Ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren otelde dev çocuk kulübü ve Kıbrıs’ın en kapsamlı aqua parkı da yer alıyor. Otelin ilk ünlü konuğu ise dünyaca ünlü model ve DJ Paris Hilton olacak. Paris Hilton, 28 Temmuz 2018 Cumartesi akşamı otelde sahne alacak.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Bafra Turizm Bölgesi’nde yer alan ve 200 bin metrekare yüzölçümlü arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Limak Cyprus Deluxe Hotel şehir merkezine 25 kilometre, Ercan Havalimanı’na 65 kilometre ve Magosa’ya 40 kilometre mesafede bulunuyor.