Kategoriler
Proje Haberleri

Limonlu Bahçe Konakları ön talep topluyor

Limonlu Bahçe Konakları projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Ümraniye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akyapı ve Doğa firmaları ile ortak olarak hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Geniş yeşil alanları ve sosyal alanları bulunan projede ön talep toplama dönemi başlamıştır. Ümraniye konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra konutlarda ferah balkonlar yer almaktadır.

Limonlu Bahçe Konakları fiyatları ne kadar?

Limonlu Bahçe Konakları projesi satılık daire fiyatları ve ödeme koşulları henüz belli olmamıştır. Ön talep toplama aşamasındaki projenin detayları ilerleyen günlerde belli olması beklenmektedir. Firmanın bir diğer projesi Akyapı Big Country villa projesinin yakında satışa sunulması beklenmektedir. Big Country Büyükçekmece projesi İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi’nde inşa edilecektir.

Limonlu Bahçe Konakları nerede yer alıyor?

Akyapı ve Doğa firmaları ile ortak olarak hayata geçirilen proje İstanbul İli, Ümraniye İlçesi’nde yer almaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 212 444 25 14 veya 444 25 14 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version