Kategoriler
Proje Haberleri

Lion 114 Yaşamkent satışları devam ediyor

Arte İnşaat firmasının tasarladığı Lion 114 Yaşamkent projesi satılık daire olarak sizlere sunulmaktadır. Birçok daire bu projede vatandaşın alımına sunulmuştur. Sizlerde bu proje hakkında detaylı bilgi alarak evleri inceleyebilirsiniz. Geniş ferah modern ve şık bir şekilde tasarlanmış olan evleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Proje 33 bin 196 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. İki bloktan meydana gelen projede toplam 114 adet konut yer almaktadır. Böylede her konut bloğunda 57’şer adet konuta yer verilmektedir. Konumu sayesinde güneş alan yapısı da ilgi çeken özelliklerindendir. Lion 114 Alacaatlı projesinde yer alan dairelerin tamamı 4+1 tip  dairelerden meydana gelmektedir. 4+1 tip daireler brüt 215 metrekare, net olarak ise 185 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Fiyatlarındaki değişiklik bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Sizler de projede yer alan 4+1 olan geniş ve ferah evleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Genel olarak bu projenin ilk yapısı model ve şık bir şekilde dekore edilmiştir. Mermer yapısı ve şık tasarımı sayesinde girişte misafirlerinizi etkileyebilecek bir dekorasyona sahiptir. Aynı zamanda mutfağının güneş alması ve dolaplarının geniş ve ferah olması artı bir özelliktir. Şık yapısı yeni olan odaları ve ışık alan yapıdaki konumu sayesinde sizler için uygun dairelerden oluşur. Aynı zamanda çok geniş bir salonu da bulunur. Ayrıca salonun etrafının büyük geniş camlarla kaplandığını görmektesiniz. Aynı zamanda istediğiniz şekilde dekore edebileceğiniz bu evler sizlere sunulmaktadır. 7/24 güvenlik sistemi de bulunmaktadır.

Lion 114 Yaşamkent konumu ve fiyatı hakkında

Lion 114 Alacaatlı projesi genel olarak merkeze yakın bir bölgede bulunmaktadır. Alacaatlı bölgesine oldukça yakın mesafededir ve bölgeye hâkim bir lokasyon ile konumlandırılmıştır. Çevre yoluna oldukça yakın olun da söylemek gereklidir. Ayrıca 1. Kattan itibaren Ankara’nın manzarasını net bir şekilde görmeniz mümkündür. Aynı zamanda ulaşım olarak da oldukça kolay bir şekilde otopark sayesinde arabanızı park edebilirsiniz. Ayrıca diğer ulaşım araçlarının zaten yürüme mesafesinde ulaşabilirsiniz.

Çankaya konut projesinde yer alan brüt 215 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin satışlarına başlanmıştır. Yaşamkent’te hayata geçirilen konut projesindeki 4+1 tip daireler 1 milyon 320 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca dairelerin fiyatları 1 milyon 740 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Lion 114 Alacaatlı projesi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için firmanın satış ofisine uğrayabilirsiniz. Ayrıca modern ve şık tasarımı ile sizlere sunulan bu evlerin için ilgili irtibat numaralarından bilgi alabilirsiniz.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 553 0 61 80 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…