Kategoriler
Proje Haberleri

Litsa Yelki Evleri satışları devam ediyor

Litsa Yelki Evleri projesi İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Yelki Mahallesi’nde hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Litsa Yapı firmasının tarafından inşa edildi. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje aynı zamanda Yelki’nin yeni yüzü olmaya aday. Peki projede daire tipleri neler? Konut büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede yer alan bloklar üç katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Konut projesinde bünyesinde toplam 38 adet konut mevcuttur. Aynı zamanda projede 2 bin 300 metrekare kapalı otoparkı, 100 metrekarelik yüzme havuzu yer alıyor. Ayrıca projede fitness salonu, yürüyüş parkuru gibi alanlar mevcuttur.

Proje özellikleri neler?

İzmir konut projesindeki daireler üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Aynı zamanda bahsi geçen projedeki dairelerin büyüklükleri de daire tiplerine göre değişmektedir. Litsa Yelki Evleri projesinde yer alan evler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilmiştir. Ayrıca projede 4+1 dubleks daire seçenekleri de yer almaktadır. Daire büyüklükleri ise brüt 110 metrekare ile 241 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Litsa Yelki Evleri fiyat listesi nasıl?

Projede yer alan dairelerin fiyatları, daire tiplerine, büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu konuma göre de fiyatlar değişmektedir.

  • Litsa Yelki Evleri projesindeki brüt 120 metrekare 2+1 tip loft daireler 925 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • Söz konusu projedeki brüt 110 metrekare 2+1 tip havuz manzaralı daireler 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • Projedeki brüt 180 metrekare 3+1 tip bahçeli daireler 1 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • Konut projesindeki brüt 150 metrekare 3+1 tip bahçeli loft daireler 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • Güzelbahçe konut projesindeki brüt 213 metrekare 3+1 tip teraslı  daireler 1 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • Brüt 180 metrekare alana sahip 3+1 tip bahçeli loft daireler 1 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 200 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 241 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip teras bahçeli dubleks daireler ise 1 milyon 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

Bahsi geçen İzmir Güzelbahçe konut projesi İnönü Caddesi üzerinde yer almaktadır. Litsa Yelki Evleri projesi İnönü Caddesi, No : 88 35310 Güzelbahçe / İzmir adresinde yer alıyor. Proje Güzelbahçe şehir merkezine 10 dakika, Güzelbahçe limanına 7 dakika mesafededir. Ayrıca Dokuz Eylül Hastanesi’ne 23 dakika, Urla Devlet Hastanesi’ne 18 dakika, Çeşme’ye ise 40 dakikadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0232 236 80 26 numaralı telefonu arayabilirsiniz…

Exit mobile version