Kategoriler
Ekonomi Emlak Haberleri Gündem

Little Ragged adası satışa sunuldu! Adanın fiyatı dudak uçuklatıyor

Resmi adı  Bahama Milletler Topluluğu olan ve Karayipler’de yer alan Bahamalar’daki bir tropik ada satışa çıkarıldı.  Little Ragged Island olarak bilinen tropik ada 19.5 milyon dolardan satışa sunuldu.  Satışa sunulan ada için 100 bin dolar depozito istendiği öğrenildi.

100 bin dolar kaparo ile satışa sunulan ada için bir çok zengin adaya sahip olmak için sıraya girmiş durumda. Verilen bilgiye göre tropik adaya talebin bir hayli fazla olduğu yönünde. Bahamalar’a ait olan ve Küba’ya da yakın bir konumda yer alan St Andrew’s olarak da bilinen tropikal adası Little Ragged Island 19.5 milyon dolardan satışa sunuldu. Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Florida eyaletinin güneydoğu kıyısında yer alan Bahamalar’a bağlı ve St Andrew’s olarak da bilinen Little Ragged Adası satışa sunuldu.  Söz konusu tropik ada, deniz seviyesinden 12 metre yükseklikte yer alıyor. Ada ile ilgili bilgi veren yetkililer, adanın satışı için başlatılan ihaleye katılmak için 100 bin dolar depozito şartı koydu.

Adaya yoğun talep var 

Bahamalar’daki bir tropik adanın satışını yapan Concierge Auctions’ın kurucu ortağı ve CEO’su Laura Brady, “Şu ana kadar adanın ihalesi ile ilgili büyük bir ilgi var. Bu ada satışının benzersiz bir fırsat olması bekleniyor” dedi.

Bahamalar’da yer alan tropik adanın ihale 26 Mart 2021 tarihinde başlayacak. İhale ile ilgili teklifler ve ihale süreci 31 Mart 2021 tarihine kadar sürecek. Tropik adanın satışı için şuana kadar 20’den fazla talebin olduğu ifade edildi.

Diğer gündem haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version