Kategoriler
Proje Haberleri

Liva Life Villaları Kuşadası satışları devam ediyor

Liva Life Villaları Kuşadası projesi, geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Aydın Kuşadası’nda bulunan proje Armada Gayrimenkul Danışmanlık tarafından hayata geçirilmiştir. Sitede 13 adet müstakil villa bulunmaktadır.  Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 13 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar  4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projede bulunan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 250 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 145 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark mevcuttur. Ayrıca her villaya özel açık yüzme havuzu bulunmaktadır.  Bunun yanı sıra akıllı ev sistemi, yangın ve hırsız alarmı gibi özellikleri bulunmaktadır. 2 adet banyosu olup yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır.

Liva Life Villaları Kuşadası projesi konumu ve fiyatları hakkında

Liva Life Villaları Kuşadası projesi Aydın’ın Kuşadası İlçesi Karaova Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bu villalar deniz ve doğa manzaralıdır. Ayrıca denize yürüme mesafesinde olup kum plaja yakın konumdadır. Bunun yanı sıra muhitte alışveriş merkezi ve market bulunmaktadır.

Projede bulunan büyüklüğü brüt 250 metrekare olan 4 artı 1 villaların fiyatları 2 milyon 650 bin TL’den satışa sunulmuştur. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 622 04 00 ya da 0 (539) 559 94 20 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız