Kategoriler
Dekorasyon

Livello Koleksiyonu ile evinizin enerjisini yükseltin

Livello ile evinizi taçlandırmaya hazır mısınız? Modern dokusuyla kendini gösteren ve eşsiz tasarımlarıyla gönülleri fetheden mobilyalar, evinizi yeni enerji alanınız yapmak için adeta kendiyle yarışıyor.

Ve dünyaya merhaba!…

Büyük bir patlamanın ardından gelen sonsuzluk hissi ile yeni bir dünya düzeni doğdu. İnsanın dünyada ilk ayak izlerini bırakmaya başladığı süreç, aynı zamanda doğanın dört elementiyle bizleri tanıştırdı. Evren doğdu; insan doğdu ve tüm canlılar yeni bir döngü içine girdi. Ateş keşfedildi, okyanuslar görüldü, dağlar aşıldı, ağaçlar adeta sığınağımız oldu. Tüm bunlar bizleri yaşatan en büyük unsurlardı. Ve şimdi, tüm bu güzelliklerin geleceğe taşınması Livello Koleksiyonu sayesinde daha mümkün hale geliyor.

Afrika kıtasından başlayan insan ayak izleri artık Livello ile evlerde buluşacak. Estetik yapının modern dünya ile bir bütün haline dönüştüğü koleksiyon, adeta ayaklarınızı yerden kesmek için hazır bekliyor. Yüksek dinamizmi parmaklarınızdan saç tellerinize kadar yaşayacak, ortama gelen canlılığı tüm bedeninizde anbean hissedeceksiniz. Gökkuşağının renkleri altında kendinizi bir Ütopya ülkesinde bulabilir, isteğe göre evinizi yeni hayal alemlerine taşıyabilir… Güneşin sıcaklığını hissettiren o sıcacık turuncu; nört, dinginliği üstüne sinmiş gri soğukluğu ile dengeyi buluyor. Salonlarınız modern yapıların içerisinde aynı zamanda farklı hissiyatları size bahşedecek.

Eşsiz tasarımları gelecek nesillere aktarın

Kuş tüyü üzerinde yatmakta olan bir kraliyet ailesi gibi hissetmek kim istemez? Tasarımında konforu ön planda tutan Livello, aynı zamanda sırt yastıklarının özgün kullanımıyla da bir bütün haline dönüşüyor. Arzuya göre tekli koltuk tasarımlarında kavisli ve katmanlı yapı, iç ısıtan kumaş alternatifleri sizleri beklemekte. Livello bir koltuk takımı değil, adeta sizi en yükseğe taşıyacak bir taht olmaya hazır.

Ancak siz kraliyet ailesinden olmak yerine, ilk insan gibi özgür yaşamak isterseniz; puf, üçlü ve tekli koltuk takımlarını deneyebilirsiniz. Salonlara kazandırılacak bu şık tasarımlar, yalnızca koltuk takımı değil. TV Ünitesi, yemek masası, dresuar, konsol, zigon ve orta sehpalarda Livello tasarımları yine kendine özgün stilini konuşturuyor. UV Laklı siyah panel ile oldukça çekici bir görünüme kavuşan mobilyalar, evinizde en sevilen yerin salon olacağı konusunda kendinden emin.

Sehpa üzerinde yuvarlak ve zarif zigon tasarımlar asil bir hava katarken; metal çapraz ayaklar bu asilliğe modern bir görünüm kazandırıyor. TV ünitelerinin sahip olduğu ortadan ikiye ayrılabilme özelliğini yediden yetmişe herkes kullanabilir. Özel bölmeleri, sürgülü kapağı ve kullanışlı rafları sayesinde isteğe göre aksesuarlarınızı sergileyebilir, sanatınızı konuşturabilirsiniz. Modernlik kazandırılan tasarımlar, sizi dünya ve hayaller arasında bir noktaya taşıyor. Günün birinde salonlarınız sizi aydınlatırken, ruhunuz huzuru ve enerjiyi aynı anda yakalayacak. Tepe Home tarafından yaratılan bu koleksiyonu evlerinize katmak için gecikmeyin. Unutmayın, evdeki dünya ile dışarıdaki bambaşka…

İletişim: 0542 214 06 06