Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Livera Homes Kemerburgaz projesinde vade farksız ödeme

İçerisinde iki blok içerisinde toplam sadece 61 daireyi alan Livera Homes Kemerburgaz projesindeki satın alımlarda 36 ay süren taksitlerle ödeme seçeneği sunuluyor. Taksitlerden ise vade farkı alınmıyor.

Avrupa Yakası’nda yükselen proje, metroya ve İstanbul Havalimanı’na yürüme mesafesinde bulunuyor. Fimar Yapı tarafından inşa edilen projenin alanından havalimanı 9 dakika, metro durağı 2 dakika sürüyor.

Blokların birinde 28, diğerindeyse 42 adet daire bulunuyor. Projedeki konutlar 70 metrekare ile 259 metrekare büyüklükleri arasında. Kapalı otoparka sahip olan proje, konumuyla sessiz ve İstanbul’un kalabalığından uzak bir yaşam olanağı sunuyor.

Projede, vade farksız ödeme planı bulunuyor.

Projedeki eğlence alanları neler?

Bin 400 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerine kurulan Livera Homes Kemerburgaz projesinde SPA, sauna, havuz ve hamam bulunuyor. Eyüp Jandarma Ormanı, Sevgililer Ormanı ve Belgrad Ormanı’na komşu durumda olan proje, sakinlerine temiz hava alma olanağı sunuyor.

Az katlı yapılara sahip blokların bulunduğu arsa alanı, yeşil alanlar ve renkli bitkilerle kaplı durumda. Söz konusu proje alanında, çocuk oyun parkları, yürüyüş yolları unutulmamış

Livera Homes Kemerburgaz nerelere yakın?

Açık yüzme havuzunun ve kapalı yüzme havuzunun da kurulduğu proje alanı; Gayrettepe, 4. Levent, Maslak ve Mecidiyeköy semtlerine kolaylıkla ulaşım olanağı sunuyor. Ayrıca, projedeki dairelere orman manzarası eşlik ediyor.

Köprü bağlantılarına kısa mesafede ulaşılabilen proje alanı, Sarıyer ilçesine yakınlığıyla eğlence yerlerine ve iş merkezlerine erişim kolaylığıyla ön plana çıkıyor. Metro durağına iki dakikalık, havalimanına dokuz dakikalık mesafede bulunun proje alanından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 15 dakika sürüyor. Söz konusu projenin bulunduğu yerden Yavuz Sultan Selim Köprüsü 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ise 12 dakika sürebiliyor.

Satış ofisine nasıl ulaşılır?

Livera Homes Kemerburgaz projesinin satış ofisi: Mithatpaşa Mahallesi, 2. Orkide Sokak, No: 5 Daire 2 Eyüp Kemerburgaz – Eyüp / İstanbul

Telefon numarası: 0212 360 0605