Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Livza Zeytinburnu projesindeki konutların fiyatları

Tek blok içerisinde 101 adet dairesiyle açılan Livza Zeytinburnu projesi, Tesa Yapı tarafından hayata geçirilmiş durumda. Avrupa Yakası’nın upuzun sahiliyle bilinen ilçesi, Zeytinburnu’nda yükselmiş olan proje, 2 dönümlük arsa alanına sahip durumda.

Zeytinburnu ilçesi, Eminönü gibi şehrin uğrak noktalarına kolay ulaşım sağlarken projenin inşaat alanı, 19 bin metrekare değerine sahip durumda. Söz konusu proje, 13 katlı tek yapıdan oluşuyor. İstanbul’a konumlandırılan projedeki bu yapının içerisinde, toplam 104 adet daire yer alıyor.

Söz konusu projede, ayrıca, 2 kattan oluşan ticari alan da bulunuyor. Böylece proje, site sakinlerine ihtiyaçlarını daha kolay karşılamasını mümkün kılarken aynı zamanda, istihdam da yaratıyor.

Livza Zeytinburnu projesindeki daire büyüklükleri

Projedeki iki odaya ve bir salona sahip durumda olan dairelerin büyüklükleri, 89 metrekare değerinden başlıyor. Daire ve dükkânlardan oluşmakta olan projedeki 2+1 dairelerin büyüklük değerleri, 102 metrekareye kadar çeşitli alternatifler sunuyor.

İçerisinde sauna ve Türk hamamının da bulunduğu projedeki üç oda ve bir salona sahip evlerin büyüklük değerleri, 129 metrekareden başlayıp 151 metrekare değerine kadar uzanıyor. Söz konusu durumda olan projedeki dört odalı ve bir salonlu daireler ise 196 metrekare değerinde yer alıyor.

Projedeki daireler hangi fiyat aralığında sunuluyor?

Livza Zeytinburnu projesindeki iki oda ve bir salonlu dairelerin fiyatı, 1 milyon Türk lirasından başlıyor. Bahsi geçen projedeki 2 odaya ve 1 salona sahip durumda olan konutların fiyatı, 1 milyon 350 bin Türk lirasına kadar uzanıyor.

Projedeki üç odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı, 1 milyon 550 bin Türk lirası ile 2 milyon 300 bin Türk lirası arasında satılıyor.

Livza Zeytinburnu projesindeki 4+1 konutların fiyatları neler?

Projedeki 4+1 konut tipleri, 2 milyon 450 bin Türk lirası satış fiyatıyla potansiyel olan alıcılarına gösteriliyor.

Adres: Veliefendi Mahallesi, 74. Sok. Zeytinburnu/İstanbul

Telefon: 0212 416 00 60

İnternet sitesi: http://www.tesayapi.com.tr

Elektronik posta: info@livza.istanbul

 

Exit mobile version