Kategoriler
Proje Haberleri

Loca Çeşme Twin konutları satışta!

Loca Çeşme Twin projesi, Loca Çeşme adlı başka bir projenin ikinci etabı olarak gerçekleştirilmiştir. Residence konut projesi İzmir İli, Çeşme İlçesi, Reisdere Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje Renk Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir.

Çeşme konut projesinde, toplam 87 tane 1 + 1 ve 2 + 1 daire seçenekleri vardır. Bu dairelerin 69 tanesi 1 + 1, 18 tanesi ise 2 + 1 odalılardan meydana gelmektedir. Bununla birlikte tüm odalarında 2 tane Daikin markalı klima olan daireler, Demirdöküm markalı termosifona ve üçlü ankastreye (davlumbaz – fırın – ocak) de sahiptir.

Sur markalı sağlam çelik kapılar, kamera sistemi, güvenlik personeli ve görüntülü diyafon da önemli detaylar arasındadır. Ayrıca tüm daireler ısıcamlı olduğundan dolayı iç mekanın enerji tasarrufu kolayca sağlanabilmektedir. Oda sayısı 1 + 1 ya da 2 + 1 olan bu dairelerin tamamında tek banyo bulunur. Bununla birlikte, banyolarda duşakabin ve 1. sınıf kalitede hilton dolaplar vardır. Fiber internet altyapısına da sahip olan bu konutların mutfakları ve salonları bitişiktir. İç mekan özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarabilen Loca Çeşme Twin konutlarının diğer özellikleri de önemlidir. Örneğin her dairede geniş teraslar bulunması dışında, bahçedeki peyzaj alanları ve büyük yüzme havuzları mevcuttur. Spor salonları ise konut sakinlerinin bir araya gelebileceği başka bir ortam olmaktadır.

Proje alanı nerededir?

Bu projenin yükselmekte olduğu alan, İzmir’in en çekici ilçelerinden bir tanesi olan Çeşme’dedir. Çeşme ilçesinin Reisdere Mahallesi’nde yer alan bu konutların yakınında Atatürk Anadolu Lisesi, 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu ve 15 Temmuz Şehitler Camii vardır. Ayrıca Alaçatı ilçe merkezi, Ilıca sahili ve Şifne sahili yaklaşık olarak 5 dakikalık bir mesafede yer almaktadır. Proje konumundan Adnan Menderes Havaalanı’na ise en geç 40 – 45 dakika aralığında ulaşabilmek mümkündür.

Loca Çeşme Twin satılık daire fiyatları ne kadardır?

Loca Çeşme Twin satılık daire fiyatlarının, oda sayısına ve daire büyüklüğüne göre değiştiği görülmektedir. Bu kapsamda projede yer alan daire fiyatları 850 bin TL’den başlamaktadır. Daire fiyatları 1 milyon 150 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Prpjede detaylı fiyatlar bilgileri ise şöyledir;

  • 2 + 1 Daireler: Brüt 70 m2 , net 60 m2 – 1.250.000 – 1.600.000 TL
  • 1 + 1 Daireler: Brüt 54 m2 , net 45 m2 – 850.000 – 1.150.000 TL

Ayrıca detaylı bilgi için 0850 532 00 22 numarasına ulaşmak mümkündür.

Exit mobile version