Kategoriler
Proje Haberleri

Loca Office hemen teslim

Samsun şehrinin Atakum ilçesinde Loca Office projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Mahmut Baran İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki ofis ve dükkanlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede yer alan konutlar dükkan ve ofis olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Proje bünyesinde 18 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar Körfez Mahallesi’nde inşa edildi. Loca Office projesi Belediye Caddesi’nde yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan proje tek bloktan meydana geliyor. Söz konusu olan konutlar 18 ofis, 2 dükkan olacak şekilde planlandı. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de değişiklik gösteriyor. Loca Office projesinde bulunan ofis ve dükkanların büyüklükleri 50 metrekare ile 60 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, dükkan ve ofislerin büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Loca Office projesindeki konutların fiyatları 500 bin TL ile 600 bin TL arasında değişiyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda alıcılarını bekliyor.